Početna Showbiz Jučer sam im podijelio pare, danas se ne javljaju: Lukas otkrio da...

Jučer sam im podijelio pare, danas se ne javljaju: Lukas otkrio da mu djeca nisu čestitala Novu godinu!

Aca Lukas dočekao je radno 2023. godinu, a prije početka izvođenja novogodišnjeg repertoara pjesama, odvojio je vrijeme da porazgovara i sa pripadnicima sedme sile.

Proslavljeni folker je bio u prisustvu kolege, ali i jako dobrog prijatelja Ace Pejovića, te je zajedno sa njim sumirao utiske.

– Volim u Beogradu da sviram Nove godine, sjajno je, kao i svaki koncert. Za iduću godinu sam planirao spot i pjesma sa Eminom Jahović, duet – rekao je Pejović.

– Sve pamtim u svakoj godini, neka godina je bolja, neka lošija. Bolji je bio koncert u novembru, dobar je bio i u aprilu, ali bolji u novembru, bila je bolja atmosfera – naveo je Lukas.

– Božić ću dočekati u Prijepolju, supruga sprema kolač, večeramo, zajedno sa djecom – istakao je Pejović, a onda je Lukas sve iznenadio, kada je progovorio o odnosu sa svojim najmilijim.

– 30 godina se samo sa mikrofonom ljubim za Novu godinu. Samo me je keva zvala čestitala mi Novu godinu. Jučer sam podijelio pare svima, tako da se sad ne javljaju – rekao je Lukas u emisiji Premijera Vikend Specijal.

– Plakao sam jer mi je otac umro – rekao je Pejović.

Dijeta ga prepolovila: Ovo je zaista Aco Pejović, brada ga je tek učinila neprepoznatljivim! (Foto) 852 0 0

ekskluziva.ba