Početna Showbiz PRVO OGLAŠAVANJE RELJE POPOVIĆA NAKON DRAME NA FRISTAJLERU! Pjevač otkrio detalje incidenta,...

PRVO OGLAŠAVANJE RELJE POPOVIĆA NAKON DRAME NA FRISTAJLERU! Pjevač otkrio detalje incidenta, pa priznao: “Samo su mi rekli…”

Pevač Relja Popović, oglasio se prvi put nakon incidenta na splavu “Fristajler” koji je krenuo da tone tokom njegovog nastupa.

Naime, Relja se oglasio na Instagramu, čestitao Novu godinu, a potom otkrio i detalje incidenta.

Popović je istakao da mu je žao što se sve to izdešavalo, a opet, srećan je jer su svi živi, zdravi i nepovređeni.

– Dragi moji ljudi. Prvo da vam čestitam Novu godinu i poželim puno sreće, zdravlja i mira. Kao što do sada u svemu što sam radio nije bilo mesta senzacionalizmu, želeo bih da ga nema ni sad. Kao što znate, sinoć sam nastupao na beogradskom splavu Freestyler. Tokom pauze nakon prvog bloka rečeno nam je da moramo odmah da napustimo splav i da je u toku evakuacija. kad smo izašli napolje videli smo da splav tone. Žao mi je što nismo proveli celo veče onako kako je planirano i onako kako smo ga započeli, u dobroj atmosferi. Ipak, srećan sam što su svi evakuisani bezbedno, što su svi živi i zdravi i nepovređeni – stoji u objavi Relje Popovića na Instagramu.

Podsetimo, neposredno pre incidenta Relja je doveo atmosferu do usijanja, svi su pevali i veselili se u njegovom novogodišnjem repertoaru, a kada je došlo do potapanja splava, nastala je panika, a pevač je među prvima izašao sa splava.

Kurir.rs