Početna Showbiz EVO KO JE NASTUPAO NA FRISTAJLERU KAD JE POČEO DA TONE: Bježao...

EVO KO JE NASTUPAO NA FRISTAJLERU KAD JE POČEO DA TONE: Bježao s masom, poludio zbog incidenta, a evo gdje je završio

Tokom dočeka Nove godine na splavu „Fristajler“ u Beogradu došlo je do nezgode kada je splav iznenada počeo da tone, a nekoliko minuta posle ponoći nastao stampedo.

Na popularnom splavu nastupali su članovi grupe “Crni Cerak”, koji su zajedno sa gostima kluba trčali ka izlazu kada je splav počeo da tone.

– Scena je bila užasna, sve se to desilo oko ponoći. Frontmen “Crnog ceraka”, S.ksi, zajedno sa masom je trčao ka izlazu. Nije mogao da veruje da splav tone. Ceo lokal se napunio vodom. Seksi se iznervirao zbog incidenta, nije mogao da veruje sopstvenim očima. Iako je želeo da nastavi veče na nekom drugom mestu, otišao je pravo kući – rekao je izvor za “Blic”.

Poznati splav “Fristajler”, koji je samo nekoliko minuta posle ponoći počeo da tone, po svemu sudeći bio je preopterećen.

Kako su za Kurir rekli očevici, koji su na ovom splavu dočekali Novu godinu, bila je tolika gužva da se jedva moglo disati.

– Prepuno je bilo. Jedva se disalo. Nema sumnje da je splav bio preopterećen. Nisam ovde prvi put, ali ovoliko ljudi nikada nisam videla – kaže naša sagovornica.

Policija i vatrogasci su brzo stigli na teren i evakuisali su objekat. Na lice mesta upućene su dve ekipe Hitne pomoći, ali prema prvim informacijama, nema povređenih.

Dalja istraga će utvrditi šta je uzrok ove nesreće.

(Kurir.rs)