Početna Rijaliti “VUČE ME, A NE SMIJEM DA RADIM TO…” Filip Car i Aleks...

“VUČE ME, A NE SMIJEM DA RADIM TO…” Filip Car i Aleks Nikolić više ne mogu da sakriju emocije, jedno drugom sve priznali (VIDEO)

Aleksandra Nikolić pokušavala je da dođe do nekog kompromisa sa Filipom Carem.

Razgovarali su o njihovom odnosu koji može njoj da donese probleme, dok ona tvrdi da on namerno želi nju da ”uništi”.

– Imam napolju nekog koga volim, jako mi je teško ovde. Nisam dobila ništa za mesečnicu, i ti si tu. Ti si neko ko je naneo zlo nekom mom, sa tobom ne bi trebalo reč da progovorim – rekla je Aleks.

– To sam ja sinoć rekao i dolaziš sad besna iz paba – rekao je Car.

– Ti si došao ovde da bih ja napravila neku glupost – kazala je Aleks.

– Moram da se priberem i sredim, vuče me a ne smem da radim te stvari, nije dobro. I u pravu si, nego se ti ljutiš kad ti ja kažem – naveo je Filip.

– Joj što bih volela da mogu da pričam, a ne mogu da ti kažem – rekla je Aleks.

– Rekla si mi sad, primio sam k znanju. Ne mogu ja sam hodati ovuda, je li si mi rekla kako stoje stvari. Slobodna si – rekao je Car.

– Slobodna sam? – dodala je Aleks.

– Što stojiš tu, možeš ići. Znaš ti dobro kako je krenulo, ko mi je prijatelj ne može biti dobar sa Mićom, napravićemo ozbiljan problem ako se vežem sa nekim. Da ne bi došli u problem, nećemo se pogledati, tako ću naštelovati. Koliko god da mi prija, ali za tvoje dobro, ne želim ti loše. Dođeš sad zamafijaš mi, pa mi posle dođeš ovako. Imaš dobrog dečka, ja sam ga zagotivio, koliko god je nekad čudan bio. Mi smo i korektni, ne želim da mu pravim problem ni tebi ni sebi – istakao je Filip.

Kurir.rs