Početna Showbiz “UMRLI SU MU OTAC I MAJKA!” Cijeli studio u suzama – potresna...

“UMRLI SU MU OTAC I MAJKA!” Cijeli studio u suzama – potresna scena u “Zvezdama Granda”, takmičar se slomio

Dvadesetdvogodišnji Bojan Ilievski je sinoć sa velikom hrabrošću kročio na Grandovu scenu, ispunjen nadom da će mu drugo pojavljivanje u “Zvezdama Granda” doneti sreću.

Njegov izbor bile su pesme “Sin” Šerifa Konjevića i “Pesma” Šabana Šaulića, koje je izveo sa puno emocija. Bojan je pokupio simpatije žirija koji ga je nagradio sa šest “DA”. Tome se najviše obradovala Bojanova baka, te se obratila Saši Popoviću i članovima žirija iz čuvene sobe emocija.

– Ja sam mu baka sa majčine strane. On nema ni oca ni majku, ja sam mu jedina podrška. Umrli su mu i otac i majka – rekla je baka sa knedlom u grlu, nakon čega su je prekinule suze.

Bojanu se grlo steglo, a suze su same krenule. Sanja Kužet se u najtežem momentu našla kraj njega. Emocije su se u studiju mešale, suze nadolazile, a reči podrške i gromoglasan aplauz pružili su mu svi članovi žirija, kao i publika u studiju.

– Baka je donela sreću, šest glasova, pa to je super. Ovo je respektabilno. Specifična je situacija, ali “Zvezde Granda” su jedna velika porodica, prema tome dobio si tu veliku porodicu, mnogo prijatelja… trudi se i čestitamo ti što si prošao u drugi krug – rekao je Popović i uspeo da mu izmami osmeh na lice.

Jedan od najemotivnih trenutaka u istoriji “Zvezda Granda” ni Sašu Popovića nije ostavio ravnodušnim. On je rečima podrške dotakao srca svih, a posebno mladog Bojana koji je ovoga puta dobio veliku šansu da svoj težak život promeni.

haber.ba