Početna Izdvajamo U Sarajevu svečano otvoren Kert beauty: Dođite po ono što vas pokreće

U Sarajevu svečano otvoren Kert beauty: Dođite po ono što vas pokreće

U subotu je u Sarajevu, u prisustvu medija, brojnih javnih ličnosti, prijatelja i saradnika, svečano otvoren Kert Beauty.

Sarajevo je oduvijek predstavljalo mjesto susreta i promjena, a priča o Kert-u počinje upravo u Sarajevu.
Kenan Ahmethodžić – Kens, jedan je od najboljih frizerskih brendova u našoj zemlji. Vjerovanja je da vrijedi ulagati u sebe i držati aktivan psihofizički način života, također i mišljenja da dobar izgled teži zdravom mentalnom i duhovnom radu što nastoji svakodnevno prenositi kako na svoje zaposlenike tako i klijente.

Životne promjene i nove okolnosti podstiču ga da zajedno sa svojim prijateljem Ertanom pokrene novi brend pod nazivom Kert.

Ertan Ramadani, rođeni Makedonac, svoja poslovna iksustva stiče na srednjem Istoku a ponajviše u oblasti mode, dizajna i parfema obrazujući se posebno za parfumera i to u Nici u Francuskoj.

Veliko životno iskustvo prenosi u Sarajevo i zajedničkim snagama s Kenanom Ahmethodžićem stvara jednu novu priču pod sloganom „Move to What Moves You“.

Kert će biti spoj hedonizma, ljepote i mira. O njemu je u subotu, kad je Kert svečano otvoren u prisustvu brojnih medija, javnih ličnosti, saradnika i prijatelja osnivača Kerta, najviše govorila Aida Hadžibajrić, Kenanova prijateljica i PR Agrama, a inače, moderatorica ove noći. Naglasila je da će u Kert-u biti zastupljen brend World of Beuty Italia, 100% prirodni preparati koji najavljuju novu eru ljepote s posebnom moći podmlađivanja kože. Iz ove prestižne kuće kažu da je upotrebom njihovih preparata koža blistavo čista, zdrava i njegovana na popuno prirodan način.

U Kertu ćete također imati priliku promijeniti svoj životni prostor i to u kutku za nekretnine koji će pružati posve nove nesvakidašnje prilike svima onima koji žele zamijeniti, kupiti, izdavati svoj stambeni/poslovni prostor.
Kompletna njega lica i tjela, najinovativniji tretmani, masaža, kiropratika i hidžama samo su dio Kertovih usluga.

Ukoliko želite da poboljšate svoj poslovni aspekt, dobijete pomoć pri istom, da izgledate njegovano od glave do pete, vaša adresa sigurno bi trebala da bude Kert.
Posjetite ih na adresi Kaptol 10/A (bivši Caffe Orange).