Početna Showbiz Otac Toni sija od sreće, Dragana ponosna: Manuela obradovala roditelje divnim vijestima,...

Otac Toni sija od sreće, Dragana ponosna: Manuela obradovala roditelje divnim vijestima, evo šta je bogata nasljednica uradila!

Manuela Bijelić, kćerka Dragane Mirković, talentovana za muziku svi su znali. Prvi put kada je osjetila potrebu da pohvali nasljednicu, pjevačica je tu informaciju podijelila s javnošću, dok pohvale nije štedio ni brat Marko, odnedavno takođe u muzičkim vodama.

Da pjeva odlično i ima prelep glas priznala je i sama Manuela, međutim, za razliku od brata doskoro nije pokazivala mnogo interesovanja da javno predstavi svoj talenat.

Sudeći po najnovijim vijestima ćerka Dragane Mirković odlučno i ozbiljno je zagazila u muzički svijet.

Kaver, objavljen na You tubeu svjedoči tome da je Manuela započela pjevačku karijeru i to duetom sa prijateljem Lukom. Istina, prvu pjesmu ona će uskoro publici predstaviti na engleskom. Ne sumnjamo, međutim, da će nasljednica pjevačice i bogatog biznismena snimiti nešto i na maternjem jeziku, i time zadovoljiti i želje roditelja.

Dragana Mirković je jako ponosna na svoju djecu i jednom prilikom je otkrila čime se bave i kako ih je vaspitala.

– Moja djeca su najnormalnija djeca na svijetu, imali su normalno djetinjstvo i bili odlični đaci. Marko studira ekonomsko pravo, a Manuela završava srednju školu i radila je na recepciji u “Ritzu” – ispričala je Dragana medijima i otkrila da svoju djecu uči pravim vrlinama.

ekskluziva.ba