Početna Zanimljivosti Katarski biznismen objasnio zašto je fotografisao Ivanu Knol: Iznenadit ćete se kad...

Katarski biznismen objasnio zašto je fotografisao Ivanu Knol: Iznenadit ćete se kad pročitate pravi razlog

Ovo će vam potvrditi svako iz Katara, kaže Al Džefairi

Vatrena navijačica Hrvatske Ivana Knol (Knoll) nije mogla proći nezapaženo na ovosvjetskom prvenstvu u Kataru.

Ona mami pažnju svojim izgledom gdje god se pojavi. Ono što je postalo viralno je kako jedan biznismen iz Katara s osmijehom na licu uzima mobitel i fotografira je. Te fotografije je objavio i britanski Daily Mail koji je Knol nazvao hrvatskom misicom. Fotografija na kojoj biznismen fotografira navijačicu proširila se i društvenim mrežama, a svi su primijetili zadovoljni osmijeh gospodina koji je posegnuo za mobitelom.

Međutim, sinoć je na Twitteru objavljeno nešto drugačije objašnjenje ovog poteza.

Muhamed Hasan Al Džefairi (Mohammed Hassan Al Jefairi), istaknuti katarski poduzetnik, kaže da je tip na tribinama fotkao Knol, jer mu se nije svidjelo ono što je odjenula.

– Za vašu informaciju, fotografirali su je ne zato što im se ona sviđa, već zato što im se ne sviđa način na koji je odjevena, a koji je neprihvatljiv za našu kulturu. Ovo će vam potvrditi svako iz Katara. Vjerojatno je žele prijaviti – kaže Al Džefairi.

@stipolini0077 #ivanaknoll@hrvatskareprezentacija ♬ original sound – Stipolini

Katarskog poduzetnika je ekipa na Twitteru ismijala.

“Bez uvrede, gospodine, ali vaše opravdanje je smiješno. Njihovi izrazi lica, govor tijela i način na koji drže telefon prilično jasno odaju njihove namjere”, “Ja sam iz Katara. Naši muškarci nisu bezgrešni”, “Baš loše opravdanje”, pišu mu.

avaz.ba