Početna Showbiz Prvi susret Seke Aleksić i Dragane Mirković nakon 12 godina: Pjevačice se...

Prvi susret Seke Aleksić i Dragane Mirković nakon 12 godina: Pjevačice se izljubile, a onda je uletio on! (Video)

Pjevačica Dragana Mirković poslije mnogo godina ćutanja riješila je sve nesuglasice koje je imala s koleginicom Sekom Aleksić. Njih dvije su se sada srele na snimanju novogodišnjeg programa kod Dragane, pa su nasmijane pozirale fotografima.

Seka i Dragana izljubile su se i izgrlile, čim su se ugledale, a onda im je prišao i Mirkovićkin suprug Toni Bijelić i zagrlio ih.

“Nisu to bile ratne sjekire, mi smo se naljutile, ja sam bila tvrdoglava jer nisam kriva, a Dragana je juče to divno objasnila, kako je žena rekla, tako je bilo. Kod mene su godine učinile svoje i smatram da istina uvijek izađe na površinu, ja sam presrećna što sam danas ovdje. Toni me nazvao, rekla sam da ću doći, srećna sam što sam dio ovoga”, rekla je Seka Aleksić.

“Nama je uvijek bilo zabavno i lijepo kada smo se viđale, ja sam je gotivila što je luckasta. Moram da kažem, ratne sjekire, pomirenja, ne ide uz ovu priču, kada se neko svađa onda je to ‘zakopavanje’. Između nas nije bilo nijedne ružne riječi, to je prosto privatno. Nas su mediji zavadili, ja sam pogriješila što sam povjerovala, a ona što se naljutila. To su tada pametno odradili, bilo je sa više strana”, ističe Dragana.

Podsjetimo, Seka i Dragana nisu se čule 12 godina, a sve zbog navodnih “ružnih riječi” koje je Aleksićeva izgovorila na njen račun. Mirkovićeva je otkrila da su obe ispale naivne.

“Onda smo dozvolile, jer smo ispale prilično naivne, da neki novinari izmisle priču da je Seka za mene rekla neke ružne stvari. Mene je to zaboljelo i povjerovala sam tim ljudima. Obe smo ispale naivne. Ja i više, priznajem. Kad smo se čule, ona je bila ljuta kako sam uopšte mogla da povjerujem u to i onda smo jednostavno zaćutale”, rekla je Dragana.

ekskluziva.ba