Početna Vijesti OVAKO DANAS IZGLEDA LUKA BOJOVIĆ! Ovo su prve njegove fotografije poslije 10...

OVAKO DANAS IZGLEDA LUKA BOJOVIĆ! Ovo su prve njegove fotografije poslije 10 godina robije

Nekadašnji član Zemunaca i navodni pripadnik škaljarskog klana, Luka Bojović, stigao je u Srbiju nakon deset godina provedenih u zatvoru u Španiji.

On je sleteo direktnim letom iz Madrira u pratnji pripadnika MUP-a i Interpola koji su zaduženi za proces ekstradicije.

Luka Bojović je komercijalnim letom iz Madrida, u pratnji policije, večeras stigao u Beograd nešto pre 20.30 na aerodrom Nikola Tesla.

Po sletanju, on je sa terminala uzeo svoj prtljag, sreo se sa advokatom Borivojem Borovićem i bio na razgovoru u policiji.

Aerodrom je potom napustio bez obezbeđenja, u pratnji jedne bliske osobe.Bojović je iz Španije deportovan posle deset godina u zatvoru, gde je bio jer je osuđen za posedovanje oružja.

On je uhapšen u Valensiji tako što je praćena njegova supruga. U Španiji je 2014. godine osuđen na 18 godina zatvora zbog organizovanog kriminala, ali su mu se u kaznu zatvora računale i prethodne dve godine koje je proveo u zatvoru.

Njemu je u Španiji izrećena kazna od tri godine zatvora za falsifikovanje isprava, za zločinačko udruživanje mu je izrečena kazna od pet godina, dok je za posedovanje oružja dobio deset godina robije.

 

 

pink.rs