Početna Showbiz NIKO JOJ NE BI DAO 60 GODINA! LIDIJA VUKIĆEVIĆ ISTURILA GRUDI U...

NIKO JOJ NE BI DAO 60 GODINA! LIDIJA VUKIĆEVIĆ ISTURILA GRUDI U CRNOM BRUSU: Mreže se usijale zbog njenog dekoltea! (foto)

Glumica Lidija Vukićević odavno pleni svojim jedinstvenim izgledom, a u poslednje vreme sve češće pokazuje provokativnu stranu.

Ovaj put je Lidija pozirala sva u crnom, a ispod haljine nosila je brusthalter koji se jasno video. Glumica se snimila za Instagram i oduševila pratioce koji ne mogu da veruju koliko dobro izgleda.

“Kakva raskošna lepota, glamur, ženstvenost, kakav stil, gracioznost, kakva lepota od žene”, samo je jedan od brojnih komentara koje je dobila Lidija.

Inače, mnogi ne mogu da poveruju da Lidija ima 60 godina s obzirom na sjajan izgled, a jednom prilikom je otkrila svoju tajnu.

“Ja sam bolesno pedantna, higijena mi je na prvom mestu, ja krenem da pričam šta stavljam: aven vodu, antirid, pa kremu za vlagu kože, kremu za hidrataciju. To stvarno traje jer se za sve čeka 30 sekundi da se osuši. Ja od 8. razreda nisam preskočila večernju rutinu, kada sam najumornija ja uvek uđem u kupatilo i sređujem lice da bi legla u krevet”, rekla je Lidija izmeđuostalog.

Kurir.rs/K.Đ.