Početna Showbiz Konačno otkriven pravi razlog raskida Misice i Karića: O ovome je Karić...

Konačno otkriven pravi razlog raskida Misice i Karića: O ovome je Karić mjesecima ćutao, a evo zašto je došlo do prekida

Nakon par mjeseci ćutanja, bivši rijaliti učesnik, Stefan Karić je konačno otkrio zašto je prekinuo vezu sa Jovanom Ljubisavljević Misicom.

Karić je istakao da tokom razdvojenosti od Jovane, nije imao utisak, da će doći do prekida.

– Ne. Iskreno ću ti reći, za svih deset mjeseci nijednog trenutka nisam imao osjećaj da je to kraj ili da se nešto promijenilo sa moje ili njene strane. Imao sam osjećaj da je sve dobro napolju i da je ona dobra i da je sve kako treba. Ništa nije moglo da me poremeti i da ja izgubim taj osjećaj koji sam imao prema njoj – rekao je Karić.

Stefan tvrdi da mu je nekolicina stvari zasmetala kod Jovane i da je to razlog prekida veze.

– Sa kojom god da uđem u vezu, ne gledam da to neće opstati. Smatram da ćemo opstati i da od te veze treba da napravimo da bude sve bolje i bolje. Ne znam šta sam ja to mijenjao kod svojih djevojaka. Svi mi imamo mane i vrline. Kod Jovane sam jedino zamjerao u našoj vezi što nije iskrena i direktna prema meni. Jedino sam to htio da promijenim, ništa drugo. Pokušavao sam da je opustim, suviše je bila stegnuta i kao da me se plašila na neki način. Od previše te brige i pažljivosti da ne kaže nešto pogrešno i da se naljutim, došlo je do toga. Vidim šta ona želi, a time što pokušava da mi kaže na neke druge načine, smatram da me folira i laže i to me odbije – rekao je Karić.

Stefan se nadovezao i na izlazak iz “Zadruge”, nakon čega su se mnogi stvari u njihovom odnosu promijenile.

– Pa dobro da, jedni od razloga. Zasitio sam se, sva ta depresija i negativa po mom izlasku iz rijalitija mi se nije svidjela. Trebalo mi je malo energije i da se vratim u život – iskreno je rekao Stefan u emisiji kod Tare Simov.

Izvor: Kurir