Početna Showbiz Ana Bekuta poklonila bivšoj snajki kuću u Zemunu: Evo kako se pjevačica...

Ana Bekuta poklonila bivšoj snajki kuću u Zemunu: Evo kako se pjevačica slaže sa nekadašnjom ženom svog sina!

Ana Bekuta je svekrva za primjer! Muzička zvijezda je bivšoj snajki Jeleni Konotar poklonila kuću u kojoj živi sa kćerkom i sinom. Kako Kurir saznaje, pjevačicin sin Igor Polić se iselio iz porodičnog doma nakon razvoda, pa je Ana odlučila da ta nekretnina ostane majci njenih unuka, s kojima i dan-danas gaji sjajne odnose.

Ona je uvijek otvoreno pokazivala da joj je porodica na prvom mjestu, a u svim važnim situacijama je uz sina, bivšu snajku i njihove nasljednike, kao što su i oni uz nju.

– Bekuta je na sve načine pokušavala da pomiri snajku i sina, ali joj to, nažalost, nije pošlo za rukom. Oboje su odlučili da je za njih najbolje da se rastanu, iako je ona bila protiv toga. Ana je na kraju prihvatila njihovu odluku i nastojala je da im pomogne koliko god je mogla.

– Ona Jelenu obožava, a ta ljubav i pažnja su joj i uzvraćeni. Njih dvije se od prvog dana odlično slažu. Koliko cijeni bivšu snajku, najbolje govori to što joj je ostavila kuću da u njoj živi. Bekuta Jelenu gleda kao svoju kćerku, a njihov odnos pun je ljubavi i poštovanja. Malo je takvih odnosa između svekrve i snajke, naročito kada snajka postane bivša – priča izvor blizak pjevačici.

Prema njegovim riječima, Anin sin i snajka su neko vrijeme imali turbulentan odnos, a danas se odlično slažu.

– Bilo je teško, ali se riješilo. Nekad je dobar razvod bolji od lošeg braka i to se pokazalo u slučaju Aninog sina i bivše snajke. Sada je njihov odnos stabilan, a Ana je u stalnom kontaktu s Jelenom i viđaju se kad god joj to obaveze dozvole. Ona je majka njenih unuka, koje pjevačica obožava, i to joj je najvažnije. Kuću joj je ostavila od srca, a kao što znate, Bekutu unuci obožavaju. I jedno i drugo su izuzetno vezani za pjevačicu – priča naš sagovornik i nastavlja:

– Ana i dalje drži sve konce u rukama i maksimalno se trudi da im pomogne u svim trenucima. Sjećam se da je bila neka bura u porodici koju je Ana uspješno riješila. Nakon što su se strasti smirile i par se pomirio, Igor je shvatio da je njegova majka bila u pravu. Danas joj je zahvalan na svemu što je učinila za njega, a Jelena joj je pravi prijatelj i neko s kim uvijek može da popriča – završava sagovornik.

ekskluziva.ba