Početna Showbiz Voditelj više neće da ćuti: Javno razotkrio pjevačicu i njenu tarifu, ima...

Voditelj više neće da ćuti: Javno razotkrio pjevačicu i njenu tarifu, ima i posebne uslove koji će vas frapirati!

Nada Topčagić ponovo šokira. Pjevačica na sve načine pokušava da zaradi koji dinar jer, po svemu sudeći, tezgi nema.

Podsjetimo, ona je nedavno tražila 2.000 eura da bi gostovala na jednoj televiziji, a sada je otišla korak dalje, pa je od voditelja Hepi televizije Uroša Božića zahtijevala električni kotao da bi se pojavila u njegovom muzičkom šou-programu.

Uredništvo “srećne televizije” najprije je pomislilo da je šala u pitanju, ali Nadin suprug Zlatko je istakao da je to uslov, jer se u suprotnom neće pojaviti na snimanju. Kad su im predstavnici medija saopštili da to nije vid saradnje koji oni praktikuju sa javnim ličnostima, pjevačica i njen suprug su vikali i štaviše zaprijetili zaposlenima na Hepiju.

To je za Kurir potvrdio i domaćin emisije:

– Šokiran sam i razočaran ponašanjem Nade Topčagić i njenog supruga. Ovo nije prvi put da ova pjevačica ucjenjuje menadžment televizije i traži stvari vrijedne nekoliko hiljada eura kako bi došla u emisiju. S druge strane, pomenuta pjevačica uvijek je maksimalno bila ispoštovana sa naše strane i smatram da je ovo krajnje bezobrazno. Najveće muzičke zvijezde naše estrade nikada nisu naplaćivale svoja gostovanja i zašto bismo mi platili Nadi Topčagić. Smatram da je neprihvatljivo ucjenjivati medije i zahtijevati ovakve stvari. Posebno je sramota za Nadu što poslije toliko godina na estradi nije uspjela da obezbijedi sebe, već od nas potražuje tako skupocjene stvari – poručio je Uroš Božić.

I svom kolegi Eri Ojdaniću je Nada tražila električni kotao da bi došla u njegov šou, koji “vitez iz Meljaka” ima na Hepiju. On je poručio da nema namjeru da sa njom sarađuje.

– Ko je ona da traži novac? Sram je bilo. Ona treba televizijama da plati da se pojavi. Umišljena je – rekao je Era.

Ovo nije prvi put da Nada traži pare kako bi dala izjavu za medije ili gostovala u emisiji. Pored toga, pjevačica je jednom prilikom izjavila kako nikada više neće kročiti na RTS, pa je ubrzo pogazila i tu svoju riječ.

Nakon što su mediji objavili da Nada traži pare da se pojavi u medijima, oglasio se njen muž Zlatko Đorđević kako bi je zaštitio.

– Ja sam Nadin muž, nema šta ona da priča s vama, ja ću vam reći sve što treba. To je cijena za gostovanje, nekima gostujemo za džabe, nekima ne. Za televiziju Saše Mirkovića cijena je 2.000 eura, jer on nikada nije zvao Nadu da nastupa na koncertima na trgovima koje on organizuje. Sada hoće da mu ona za džabe diže gledanost, a ja sam taj koji Nadi diktira cijenu – rekao je pjevačicin suprug.

ekskluziva.ba