Početna Showbiz Pokojni Marinko Rokvić vanbračnog sina odmah je priznao: Svi znaju kako izgleda...

Pokojni Marinko Rokvić vanbračnog sina odmah je priznao: Svi znaju kako izgleda Dario, a ovo je njegova majka Mila! (Foto)

Marinko Rokvić preminuo je prije nešto više od godinu dana i iza sebe ostavio neutješnu suprugu Slavicu, sinove Nikolu i Marka, kao i vanbračnog sina Darija, kog je dobio iz velike ljubavi sa Milom, koja se ne eksponira u javnosti.

Prije više od trideset godina, Marinko Rokvić uplovio je u strasnu romansu sa izvjesnom Milom nakon čega je na svijet došao njihov sin Dario, a iako se sa njom nikada nije oženio, pjevač je bez dileme prihvatio sina i dao mu svoje prezime.

– Ja sam imao super djetinjstvo dok se nije zaratilo u Sarajevu. Onda nam je bilo teško, ali sve je to život. Znao sam odavno da mi je otac pjevač, slušao sam njegovu muziku na kasetama. Marinko i ja smo uvijek bili u kontaktu, a nastavili smo da se čujemo i kada sam se preselio u Kanadu 1995. godine – rekao je jednom prilikom Dario, koji je u odličnim odnosima i sa braćo po ocu, Markom i Nikolom.

Prva ljubav Marinka Rokvića nikada se nije eksponirala javno i svojski se trudila da njeguje prijateljske odnose sa ocem svog sina.

– Moja mama je divna žena. Uvijek se trudila da mi priušti više nego što je mogla. Volio bih da su Nikola i Marko odrasli sa mnom, ali takva je sudbina. Volio bih i da smo bliže, ali tehnologija napreduje i u stalnom smo kontaktu.

Dario Rokvić svoju sreću pronašao je pored Portugalke sa kojom ima dva sina, Romea i Matea. Živi u Kanadi pa sticajem okolnosti nije mogao da stigne na sahranu pjevača, ali je u Beograd došao na pomen poslije 40 dana.

– Nije imao posljednju želju. Bio je vrlo ponosan na sve nas, na sve što smo postigli i kako smo dobri roditelji našoj deci. Bili smo bliski, i to je velika stvar. Moja, Markova i Nikolina djeca su bliska. Vrijedan sam na oca, ali nisam talentovan za pjevanje. Sinovi ne slušaju Marinkove pjesme jer ne govore srpski, ali su svjesni da je deda bio velika zvijezda – rekao je o ocu koga je posljednji put vidio mjesec dana pred smrt, piše “Stori”.

 

POVEZAN VIDEO:

Izvor: Kurir