Početna Showbiz Haris nakon Rade smuvao kuguarku: Berkovićeva nova riba 15 godina starija od...

Haris nakon Rade smuvao kuguarku: Berkovićeva nova riba 15 godina starija od njega, roditelji hoće da ga se odreknu?

Haris Berković (28) nije dugo samovao nakon raskida šestogodišnje veze s Radom Manojlović. Kako Kurir saznaje, pjevač već ima novu djevojku. I to 15 godina stariju.

On je u novu vezu, tvrde dobro upućeni, ušao samo dvije nedjelje nakon što je stavljena tačka na njegov odnos sa sedam godina starijom koleginicom. Iako su mnogi vjerovali da će ljubav između dvije uspješne zvijezde “Granda” izdržati sve pritiske i da će biti krunisana brakom, to se nije dogodilo. Ali ne samo da su raskinuli već je Haris brzo Radi našao zamjenu.

– Radi i Harisu veza je bila duže vrijeme na klimavim nogama, ali su mislili da će ipak nekako prevazići krizu. Kada je Manojlovićeva konačno shvatila da od toga nema ništa i na Instagramu priznala da njih dvoje više nisu zajedno, laknulo je i Harisu. Nije mu bilo svejedno, oni su dugo bili zajedno, ali je nastavio dalje. Počeo je više da izlazi s društvom, atraktivne djevojke su mu prilazile, sve mu je to prijalo.

– Dvijie nedjelje nakon što je Rada priznala da su raskinuli, on je uplovio u novu vezu sa ženom koja je starija od njega čak 15 godina. Upoznao ju je na svom nastupu preko zajedničkih prijatelja i baš uživa s njom. Ona je iz Bosne, nepoznata je javnosti i u pitanju je plavuša. Odmah su sijevnule varnice, njemu njena energija baš prija i ta razlika u godinama se uopšte i ne primjećuje. Toliko je odlijepio za njom da planira da uskoro počnu i da žive zajedno – navodi izvor.

Međutim, da i ovog puta ne može sve da ide po loju, pobrinula se Harisova porodica, kojoj se potencijalna buduća snajka uopšte ne dopada.

– Kao i kad je bio u vezi s Radom, tako i sada Harisu glavobolju zadaje njegova porodica. Njima se ova djevojka nikako ne dopada, iako je njihove vjere, što su najviše zamjerali Manojlovićevoj. Sada im smeta što je ona od njihovog sina starija deceniju i po. Oni su jako bijesni na njega. Tokom jedne svađe rekli su mu da se ne vraća kući ako odluči da ostane s njom. Oni ni Radu nisu htjeli da vide očima, pa je spavala po hotelima, a tek za novu djevojku ne žele da čuju. Smatraju da je to velika sramota za njega – završava izvor, a prenosi Kurir.

ekskluziva.ba