Početna Rijaliti DALILA DOŽIVJELA PONIŽENJE U SVOJOJ PRVOJ EMISIJI: Jovana Jeremić je spustila –...

DALILA DOŽIVJELA PONIŽENJE U SVOJOJ PRVOJ EMISIJI: Jovana Jeremić je spustila – nizak udarac u samom startu

Gore društvene mreže!

Dalila Dragojević je više puta u “Zadruzi” izjavila da želi da se oproba u ulozi voditeljke. Sada joj se ta želja ispunila i dobila je svoju autorsku emisiju na “Hype” televiziji, koja nosi ime “Da li sa Dalilom”.

Prva njena gošća je bila voditeljka Jovana Jeremić. Njih dvije su razgovarale o razvodu, a Jovana je otkrila kakve sada stavove ima po pitanju ljubavi i šta to muškarac mora da posjeduje kako bi osvojio njeno srce, piše Srbija danas.

– Dobro nam došla. Hvala ti što si se odazvala mom pozivu i nadam se da ćeš meni biti talična kao što si bila i drugima i da ću ja imati gledanost kao i ti Jovana – rekla je Dalila.

– Hajde da vidimo – rekla je Jovana kroz smijeh.

– Pripremila sam za tebe razna pitanja i ja vjerujem da ćeš ti biti iskrena kao što si bila i u svim ostalim emisijama i bez dlake na jeziku – rekla je Dragojevićka.

Nakon ove Jovanine reakcije masovno su krenuli da kruže komentari po društvenim mrežama da je Jeremićeva željela da ponizi Dalilu jer joj se smijala nakon izjave o gledanosti. Međutim, možda to i nije bila voditeljkina namjera, već joj je nešto drugo izmamilo osmijeh.

Nema sumnje da mnoge zanima kako će se Dalila snaći u ulozi voditeljke. Ona je postigla veliki uspjeh, s obzirom na to da je za manje od 24 časa, na Jutjubu skoro 200 hiljada ljudi pogledalo njenu prvu emisiju.

haber.ba