Početna Showbiz Nije se zvanično ni razvela od Ognjena Amidžića, a Danijela Dimitrovska već...

Nije se zvanično ni razvela od Ognjena Amidžića, a Danijela Dimitrovska već objelodanila vjeridbu: Nisam bila spremna za ovo

Veridba Danijele Dimitrovske nasmejala je sve njene pratioce

Pre četiri meseca poput eksplozije odjeknula je vest da Danjela Dimitrovska i Ognjen Amidžić stavljaju tačku na decenijski brak. Iako je sve delovalo idilično, pa su manekenka i voditelj uvek važili za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni, niko nije znao šta se dešava u njihova četiri zida.

Nakon razvoda ostali su u prijateljskim odnosima kako bi sina Matiju zajedničkim snagama vaspitavali i izveli na pravi put, što je manekenka u jednom intervjuu nedavno i potvrdila. Kako je svako krenuo svojim putem, ono što javnost zanima jeste da li su Danijela i Ognjen možda pronašli nove partnere, iako su demantovali navode da je za njihov razlaz kriva treća osoba.

Tako je veridba Danijele Dimitrovske već nekoliko dana tema broj jedan u medijima, a glavni krivac za to niko drugi je do bivši model. Naime, nakon razvoda od voditelja, manekenka je dosta korigovala svoje ophođenje u javnosti i gotovo da nema tajni pred pratiocima na „Instagramu“. Sa njima sve detalje iz svog života deli, najpre kako ona i sin provode vreme, kako se hrane, gde se sve nađu u toku dana, a u jednom momentu, na iznenađenje svih ona je čak objavila i ambijent svog stambenog prostora, koji je posle razlaza sa Ognjenom korigovala iz korena. Tako smo videli kadrove Danijeline spavaće sobe, kuhinje, pa i dnevnog boravka, a sada je ona otišla korak dalje.

Amidžićeva bivša objavila je vest o veridbi i to svojoj, čime je čitavu javnost ostavila u čudu, jer još ni dokumentaciju o razvodu nije sredila. Zapravo Danijela se poigrala jednom aplikacijom na Tik-Toku koja joj je navodno prognozirala ostvarenje novogodišnjih želja u narednom periodu. Među odgovorima šta će joj se to obistiniti našao se alkohol, novac čak dva puta i prosidba.

Veridba Danijele Dimitrovske i samu manekenku je iznenadila koja je duhovito prokomentarisala:

– Nisam bila spremna za ovo.

svet-scandal.rs