Početna Showbiz Duško Tošić na Mundijalu sa ženom za koju se priča da mu...

Duško Tošić na Mundijalu sa ženom za koju se priča da mu je bila ljubavnica? Isplivale fotografije: Evo gde je JK bila tad

Fudbaler je meč između Srbije i Brazila pratio uživo, baš kao i Ana Jovanović

Fudbaler i suprug pevačice Jelene Karleuše, Duško Tošić, sudeći po njegovom „storiju” na Intagramu, pratio je uživo meč između Srbije i Brazila na Mundijalu. Ono što je javnosti tek zapalo za oko je da je u njegovoj neposrednoj blizini bila Ana Jovanović, koja mu je navodno bila ljubavnica.

Dvojac je gotovo s istog mesta objavio „priče” na pomenutoj društvenoj mreži. Oboje su svim srcem navijali za Srbiju, ali i ovim potezom iznova pokrenuli navode pojedinih medija o aferi.

 

Za to vreme, inače, Jelena je meč pratila u Dubaiju, u društvu koleginice sa scene, Milice Pavlović.

Anu je, podsetimo, javnost upoznala još kao suprugu pevača Peđe Jovanovića, poznatijeg kao Peđa Blizanac. Svojevremeno, u jeku priča o aferi s Tošićem, putem svog Instagrama se izvesnim medijima obratila rečima:

– Zamolila bih u svoje lično ime, a i u ime ostalih aktera ove iskonstruisane afere, da prestanete sa objavljivanjem lažnih informacija, jer na ovaj način nanosite veliku štetu dvema porodicama, pre svega našoj deci.

Na kraju ove poruke se i zahvalila, ali izgleda da nije baš stala na put gradskim pičama.

– Draga Ana, njih samo treba žaliti, jer život u tolikoj mržnji i zlu nije život – ogovorila je bila Karleuša onda, na Aninu objavu, ali u okviru svojih „storija”.

Posle najnovijih storija fudbalera i poznate lepotice, sa druge strane, glavni akteri nisu reagovali na šuškanja o pomirenju navodno bivših ljubavnika.

Duško nije imao manire pravog muškarca: Karleuša otkrila šta Tošić nikada nije uradio za nju!

24sedam.rs