Početna Showbiz Darko Lazić tražio 40.000 eura unaprijed, a sve zbog djevojke: Pjevač napravio...

Darko Lazić tražio 40.000 eura unaprijed, a sve zbog djevojke: Pjevač napravio veliki plan sa Katarinom, promijenila ga ljubav?

Pjevač Darko Lazić posljednjih mjeseci uživa u romansi sa izabranicom Katarinom, a kako se čini, riješen je da mu ovoga puta ljubavni odnos potraje.

Folker je navodno tražio od svojih menadžera čak 40.000 eura unaprijed jer mu je taj novac potreban da navodno dovrši opremanje stana u kom će se skućiti sa svojom djevojkom.

– Otkako su počeli ozbiljnu vezu, Darko se trudi da Kaći ispuni sve želje i pridobije je gestovima. Iako njoj ne smeta što žive u iznajmljenom stanu, Darko je svojoj djevojci obećao da će se uskoro skućiti u sopstvenom domu koji će opremiti po njenim zamislima. Ovog ljeta uspio je da kupi namješten stan na Bežanijskoj kosi, ali mu je potrebno još 40.000 eura da opremi dnevnu sobu i veliko kupatilo – priča izvor za Alo, i otkriva da će Lazić kroz nastupe vratiti pozajmljen novac.

– Darko je jedan od najangažovanijih pjevača mlađe garde i ima nastupe pet dana u nedjelji, ali sve što zaradi brzo potroši. Njegovi nastupi u zemlji koštaju 5.000 eura, a u inostranstvu čak i više. To mu je i dalo osnovu da traži ovakvu uslugu, a menadžeri su mu izašli u susret jer s njim uvijek vode borbu oko nesavjesnog trošenja i poročnog života. Ovo nije prvi put da mu daju pare unaprijed, a svakako im je lakše kada znaju da će novac uložiti u nekretninu. Narednih nekoliko nastupa Darko će dobijati polovinu zarađenog honorara i na taj način će vratiti to što su mu dali – kaže izvor, i dodaje:

– Ono što čudi sve nas koji smo bliski sa Darkom jeste što je ovo prvi put da razmišlja o budućnosti i ulaže u nekretninu zarad ljepšeg zajedničkog života sa partnerkom. Svaki put kad sjedne sa prijateljima, priča kako sa Kaćom planira bar troje djece i da će joj napraviti oazu o kakvoj je maštala. S obzirom na prethodna iskustva, molimo se da ga ovoga puta ljubav zaista promijeni i da konačno sredi svoj život tako da ne ispaštaju svi oko njega – završava izvor.

POVEZAN VIDEO:

Izvor: Kurir