Početna Showbiz Bolest Slavice Ćukteraš se vratila kad nije očekivala: Odlučila sam da joj...

Bolest Slavice Ćukteraš se vratila kad nije očekivala: Odlučila sam da joj se suprotstavim!

Otkako je prije više godina priznala da se konstantno bori sa pritiskom anksioznosti zbog koje je čak nekoliko puta bila hospitalizovana, bolest Slavice Ćukteraš ima svoje plus i minus faze, a ovih dana anksioznost joj se, čini se, vratila.

Naime, poznata pjevačica se obratila na društvenoj mreži “Instagram” gdje je poručila da se ponovo osjeća anksiozno, ali kada se malo dublje istraži kontekst, izgleda da je sve u svrsi promocije njene nove pjesme “Sve će biti okej”.

– Sve će biti okej – kaže anksiozna žena. Kao da me hvata neka anksioznost u posljednje vrijeme, tako da sam odlučila da joj se suprotstavim i to sa poslom i rečenicom “Sve će biti okej” – poručila je pjevačica svojim pratiocima, a bolest Slavice Ćukteraš izgleda je bila inspiracija za njenu novu pjesmu koju izvodi u duetu sa koleginicom Lenom Čolak.

Bolest Slavice Ćukteraš pravila je pjevačici u prošlosti velike probleme. Tokom dvije godine borbe s anksioznim stanjem pjevačica je odlazila kod kardiologa i nosila holter.

Žalila se da osjeća kako će umrijeti od stresa, kako ne smije da izađe na ulicu, a kamoli na scenu a onda je kod psihologa dugotrajno i mukotrpno rješavala svoj problem.

ekskluziva.ba