Početna Showbiz Sve što sad imamo je molitva: Beba Bojana iz Leksingtona operisana 10...

Sve što sad imamo je molitva: Beba Bojana iz Leksingtona operisana 10 dana od rođenja, oglasila se Aleksandra dirljivom porukom

Aleksandra Vasković, supruga frontmena “Leksington benda” Bojana Vaskovića, prije tačno deset dana na svijet je donijela djevojčicu koja je unijela novu radost i neizmjernu sreću u porodični dom.

Treće dijete Bojana Leksingtona i Aleksandre, malenu Helenu, sa najviše nestrpljenja iščekivali su njihova kćerka i sin koji su se nesumnjivo i najviše obradovali viješću da će im se u porodičnom domu uskoro pridružiti seka.

Hrabra Aleksandra i ovog puta oglasila se na pomenutoj društvenoj mreži i emotivnom porukom mnoge raznježila jer treće dijete Bojana Leksingtona moralo je sa svega deset dana biti operisano.

– Suočavanje sa tim saznanjem bilo je samo po sebi traumatično, ali odlučili smo da damo šansu životu, te sam nastavila trudnoću trudeći se da je nosim sa radošću i vjerom u najpozitivniji mogući ishod. I zaista, osim tog saznanja sve je bilo u najboljem redu do samog kraja zaključno sa porođajem, koji je i najljepše iskustvo porođaja do sada. ali o tome nekom drugom prilikom. Sada se suočavamo sa definitivno najtežim periodom u našim životima dok čekamo da naša hrabra kćerkica izvojuje svoju najvažniju životnu bitku. Ona je operisana, u procesu je oporavka i sve što sada imamo su molitva i strpljenje. U periodu koji slijedi nećemo se oglašavati niti odgovarati na poruke jer su sve naše misli i energija usmjerene ka njoj i porodici. Hvala vam na podršci i razumijevanju.

 

ekskluziva.ba