Početna Rijaliti STRAVIČNI SNIMAK BATINJANJA BIVŠE ZADRUGARKE Muškarac joj lupa šamare uz jezive uvrede:...

STRAVIČNI SNIMAK BATINJANJA BIVŠE ZADRUGARKE Muškarac joj lupa šamare uz jezive uvrede: “K*RVU PLJUNI!” (VIDEO)

U snimku koji kruži društvenim mrežama, Ana se najpe unosi licem u kameru i pući, a potm dobija udarac od nepoznatog momka.

Bivša rijaliti učesnica Ana Jovanović usnimljena je u jednom automobilu dok je nepoznati muškarac udara u lice uz salvu psovki. Snimak je podeljen na društvenim mrežama uz opis da se spreči nasilje nad ženama i da se kontaktira policija.

Ana koja je imala mnogo problema sa bivšim dečkom Nikolom Ilićem koji je sa njom bio i u rijaliti programu “Zadruga 6”, sada se pojavljuje u snimku izvesnog Džonija, ali nije jasno da li je muškarac koji joj zadaje udarac upravo njen nekadašnji partner.

U snimku koji kruži društvenim mrežama, Ana se najpe unosi licem u kameru i pući, a potm dobija udarac od nepoznatog momka uz reči:

– Pljuni ku*vu, vidi kurvu, je*o te Filip Car, je*o te Filip Đukić- govori muškarac u snimku.

@regijars UŽAS! ANU PLJUJE I UDARA DEČKO! NAZIVA JE KU*VOM!!! #balkan #fyp #bakaprase #adaktar #anjablaa #foryoupage #novost #vest #zeljkomitrovic #devito #teodoradzehverovic #crnicerak #musicweekfestival #srbija #beograd #novisad #reljapopovic #nikolija #zera #kristijangolubovic #zadruga #zadruga5 #pink #annalazarevic #janko #mudja #janadacovic #stefanjankovich #viral #sandzak #novosti #rozaje #put #voznja #europride #gejparada #uklincu #vojaz #voyage #zeljkomitrovic #sandzaklije #sandzaktiktok #sandzak #sjenica #tutin #hrvatska #viralno #hrvatskatiktok #europrajd #europride #kraljicaelizabeta #cacak #cacaktiktok #beogradnavodi #zadruga5 #zadruga6 #bakaprase #zeljkomitrovicvsbakaprase #jelenagolubovic #jovanajeremic #igormilosevic #vesti #informer #alo #protesti #pink #kurir #mau #aleksandraprijovic #aleksandranikolic #amigshow #ognjenamidzic #sandraresic #sanjalilwolf #novipazartiktok #novipazarcars #anaspasojevic #zadruga #anaspasha #zadrugari #novosti #foryoupage #beograd #fyp #fypシ #fypシ゚viral #fypage ♬ Tuckavacc – Desingerica & Pljugica

Ana je, inače, u “Zadruzi 5” bila u vezi sa Filipom Carom, a spekulisalo se da se ljubila sa Filipom Đukićem. Ana je jedno vreme pokušavala da smuva i Anđela Rankovića, ali do toga ipak nije došlo.

Ona je imala nekoliko incidenata sa bivšim dečkom Nikolom Ilićem koji je tvrdio da ga je tukla, a ona je to i potvrdila:

– Ovako prolaze oni koji pokušavaju da naruše mene i da preko mojih leđa dolaze do javnosti… Ovo je ništa šta tek može da se očekuje nastavi li da se kači na mene – počela je Ana, pa je dodala:

– Nakon sinoćnje emisije sam ga srela i nisam mu ostala dužna za sve one optužbe na moj račun o aferi kvad – zaključila je tada Ana Jovanović.

alo.rs