Početna Rijaliti DETALJI STRAVIČNOG UBISTVA PJEVAČICE iznijeti u programu uživo u “Zadruzi”: Ubica bio...

DETALJI STRAVIČNOG UBISTVA PJEVAČICE iznijeti u programu uživo u “Zadruzi”: Ubica bio među takmičarima

Stravičan zločin.

Balkan je i dalje duboko uzmeniren zbog stravične smrti pjevačice Jelene Marjanović, ali i presude suda po kojoj je njen suprug Zoran Marjanović počinio to zlodjelo. Ceo region je godinama pratio istragu, a potom i suđenje ubici, a iz dana u dan su izlazili novi jezivi detalji.

Jedan od najintrigantnijih trenutak,a koji je ulivao jezu u kostima, bio je taj što je Zoran Marjanović učestvovao u prvoj sezoni rijalitija Zadruga, a tada je nastao jedan od najšokantnijih trenutaka zabilježenih u najgledanijem rijalitiju.

Naime, Marjanović je u “Zadruzi” u razgovoru sa Lepim Mićom otkrio šta je rekao kćerki nakon što je pronađeno Jelenino tijelo.

– Ti i ja smo ostali, a kada smo krenuli za njom, više je nije bilo. Sutradan je policija pronašla, nju je napao neki zlikovac. Majka je poginula od strane zlikovca. Dijete je ostalo bez teksta – govorio je Marjanović tada, pa dodao:

– A ko je zlikovac? I sad da bih joj objasnio, na Jutjubu sam našao neka hapšenja naše policije pa sam joj objašnjavao vidiš ovo je zlikovac, hapse ga i vode ga u zatvor. Ona ima veliku želju da ti zlikovci nikada ne izađu napolje. Svaki dan čeka “je l’ ima na televiziji, je l’ su prikazali tog”. Dete očekuje tu pravdu i svaki dan pita za to. Rekao sam joj da na tome radi vrhunski tim naše policije, bićemo strpljivi, oni će to riješiti…

Nakon Zoranovog hapšenja oglasio se i Lepi Mića, kome je Marjanović sve to ispričao, i to baš za portal Srbija Danas.

– Sada sam slušao izjave advokata i vidim da su jako ljuti i nervozni. Očekivao sam i jedno i drugo. Jedno je da ja nekoga poznajem i u šta hoću da vjerujem. Vrijeme će pokazati sve. Ima u zatvoru ljudi koji nevini leže – rekao je Lepi Mića za “Srbiju Danas” i dodao:

– Zoran Marjanović je po 24 sata provodio sa Jelenom. On je čudan čovjek, kratak, jasan i po malo odsutan. O čemu god da smo pričali bio je povučen u sebe. Previše je brinuo o njoj, želio je na sve načine da ona postane popularna. Uvijek je on odlučivao o tezgama, on je želio od nje da napravi zvijezdu. Ja kao neko ko je poznavao Jelenu i Zorana vjerujem u odluku suda, iako mi neke stvari nisu jasne.

Snimak razgovora Marjanovića i Lepog Miće možete da pogledate u nastavku:

haber.ba