Početna Showbiz URADILA PREKO 100 INTERVENCIJA NA TIJELU I LICU: Ovako je Tamara Đurić...

URADILA PREKO 100 INTERVENCIJA NA TIJELU I LICU: Ovako je Tamara Đurić izgledala u prošlosti

Starleta Tamara Đurić posljednje vrijeme je dosta aktuelna u medijima, a nedavno je imala burnih i turbulentnih događaja kada je privatni život u pitanju.

Naime, Tamara privlači pažnju svojom pojavom, stilom i načinom oblačenja. Poznata je kao neko ko voli da objavljuje provokativne fotografije, kojima često oduševljava svoje fanove na društvenim mrežama.

Đurićeva je sada sve svoje fanove, pogotovu mušku populaciju ostavila bez daha provokativnim videom.

-Otprilike sam imala 100 intervencija, sve sam na sebi radila. Prvi put sam uradila grudi sa sa mojih 18 godina. Tad je bio prvi put i bilo je jako komplikovano u odnosu na sada, zato što je trebalo uvjerenje psihijatra, iako sam bila punoljetna, trebao mi je potpis roditelja da bih uradila tu intervenciju, jer su doktori željeli da znaju zbog čega jedna mlada djevojka želi da radi grudi – rekla je Tamara prije par mjeseci za “Informer”.

Na internetu se takođe mogu pronaći slike Tamare Đurić prije estetskih intervencija, na kojoj bukvalno izgleda neprepoznatljivo, a komentari ispod objave su sljedeći:

“Druga žena”, “Upropastila se baš”, “Šta joj je sve ovo trebalo”, “Od stare Tamare nije ostalo ništa”, “Bila je prirodno lijepa” – samo su neki od komentara.

(Express/Espreso)