Početna Rijaliti Jovana Jeremić će u emisiji pročitati: Ub.jena Miljana Kulić! Strašne prijetnje, Bebica...

Jovana Jeremić će u emisiji pročitati: Ub.jena Miljana Kulić! Strašne prijetnje, Bebica van kontrole, Miljana uplašena!

Nakon što je zadrugar Nenad Macanović Bebica pokušao da pobjegne iz šeste sezone rijaliti šou-programa “Zadruga”, njegova partnerka Miljana Kulić je u suzama otkrila da ga se boji jer joj prijeti smrću, kao i da se jednom pilikom uneredila kada su se umalo zakucali u banderu.

– On stalno priča kad smo u krevetu: “Budalo, koliko te volim, ub.ću tebe, pa sebe”, ja se smijem dok sad pričam, ali kad se uplašim, smijem se stvarno, kad god ga iznerviram, on meni prijeti da će se ub.ti. Ljudi će reći: “Mariji je bio idealan”, a ja ti kažem još jednom “Majko, ako ga ne skloniš, gledaćeš me kod Jovane Jeremić u jutarnjem programu. Pisaće: ‘Ub.jena Miljana Kulić'” – poručila je očajno Miljana Kulić.

– Ti si meni rekla: “Šta da radim sa tobom, ub.ću te”, a ja sam rekao: “Što ti mene, bolje ja tebe, pa sebe.” To je bila zaj…ncija, nešto smo se zezali oko toga. Istina je da sam joj rekao da ne želim dugo da živim, još pet godina i to je to – pravdao se Nenad.

– Ma to nije zezanje. Ona se zezala, ti si rekao to! Kako možeš da kažeš mojoj kćerki da ćeš je ub.ti. Je l’ si, bre, ti normalan? Šta se ovdje dešava, ko si ti, bre, da tako pričaš – vikala je Marija.

– Nikada do tada nisam vidjela takvu facu. Kada je udario kolima u semafor, banderu, isto tako smo se svađali i tada se to desilo. Kako da ti objasnim, mama? Pored semafora je bio podignut trotoar, kada se iznervirao, rekao je: “Ti ćeš da me nerviraš” i udario je u to. To je bilo kada nisam mogla da te prepoznam, ni tebe ni tatu, i kada sam se uplašila i up.škila od straha. Kada sam vikala: “Hoću da idem u Beograd? Gdje je Željko.” Tresla sam se, skinula sam majicu – prisjetila se kroz jecaje Miljana.

– Ja razmišljam o ozbiljnom psihijatrijskom vještačenju, koje traje, rešetanje tri dana ozbiljno, Zvezdan mi kaže da Bebica neće da pristane, ne interesuje me. Ja ne mogu da ga raščivijam. Ja više vjerujem tom vještačenju nego poligrafu – donijela je konačan sud Marija.

Izvor: Kurir