Početna Showbiz Kompozitor brutalno izvrijeđao Dušicu Jakovljević zbog Zadruge! Voditeljka mu odmah odgovorila!

Kompozitor brutalno izvrijeđao Dušicu Jakovljević zbog Zadruge! Voditeljka mu odmah odgovorila!

Saško Nikolić udario je na Dušicu Jakovljević. Kompozitor je na svom Instagramu podijelio video klip gdje je otac Bože Džonsa, Karađorđe Ristanović negativno komentarisao rijaliti u kojem je donedavno boravio njegov sin.

Ja ću biti iskren i otvoren ja ne mogu da lažem moram biti iskren jer sam domaćin čovjek, roditelj sam šestoro djece imam dovoljno godina, ja ne bih poželio ni djetetu mog neprijatelja da uđe u Zadrugu. To je za mene stvarno nešto što je dno dna i nije domaćinski. Ali sam ponosan na Božu kako je izdržao da bude normalno dijete – kontstovao je on.

– Čekajte, čekajte, čekajte. Izvinite ja sam vrlo uvrijeđena. Zašto? Zbog toga što ste vi došli kao gost i kao roditelj jednog učesnika i preda mnom kao voditeljkom ovog rijaliti programa da je to što mi radimo dno dna.

– Pa imam valjda pravo na svoje mišljenje – zaključio je on.

Taj video je podijelio kompozitor.

– Pijandura je iznenađena, a i uvrijeđena – napisao je on.

Tim povodom kontaktirali smo Dušicu:

– Molim vas recite mi ko je pomenuti gospodin. Prvi put čujem za čovjeka. Svako svojim izražavanje, pa i na društvenim mrežama govori o svojoj kulturi. Ja svojim ponašanjem i dopstojanstvom koje sam i to veče pokazala u emisiji ne bih da se spuštam na nivo čoveka kojeg i ne poznajem i koji se tako izražava. Ne znam samo da li je svjestan da je to što je napisao spada u internet nasilje. Pošto su ovo dani od Aranđelovdana pa do Božićnog posta dani praštanja oprostiću mu što je to napisao i što uopšte zaključuje takve stvari o ženi koju i ne poznaje. Sve mu najbolje želim.

ekskluziva.ba