Početna Rijaliti Janjuš je perverzan, Car me je najduže, a Čorba najbolje razvlači! Maja...

Janjuš je perverzan, Car me je najduže, a Čorba najbolje razvlači! Maja bez blama poredala bivše pred Bilalom, pa mu poručila: Moraš da se dokažeš!

Maja Marinković i njen rijaliti-muž Bilal Brajlović pričali su o se.su i tom prilikom ju je on pitao ko je, prema njenom mišljenju, najbolji u krevetu od njenih bivših momaka. Starleta je bez imalo ustezanja dala šokantne odgovore suprugu.

Naime, nakon što je stupio u rijaliti-brak, ovaj kontroverzni par ne prestaje da šokira javnost. Sada su poslije žestoke akcije ostali u izolaciji i pričali o intimnim odnosima. Bilala je zanimalo kakav je on u krevetu u poređenju sa starletinim bivšim momcima. Maja je bez problema opisala ko je kakav, a Bilal je samo gutao knedle.

– E, jes dobro. Vidim da ti baš prija se.s sa mnom. Mislim da sam ja najbolji muškarac s kojim si bila u “Zadruzi”. Hajde po redu da ideš da i nabrojiš ko je bio najbolji s kojim si ovdje bila – rekao je Bilal, a Maja ga je prvo upitno i začuđeno pogledala, a onda je ipak riješila da bude otvorena, kao i uvijek dosad:

– Bože kakva mi to pitanja postavljaš. Ali, evo, boli me uho, nek me osude, nek kaže ko šta hoće. To su moji momci bili. Bila sam s njima. Nije me sramota da pričam o se.su. Čorba, Janjuš, pa Car. Čorba je bio najbolji u se.su od njih trojice. Nekako smo se baš pogodili. Umio je baš da mi ugodi. Janjuš je perverzan i to mi nije uvijek prijalo kod njega. Nisam uvijek bila za šamaranje, stiskanje i slično. Car može da ima maratonski se.s. On je baš mašina. Iako se ne bi reklo jer djeluje punačko i da nema kondicije, ali vjeruj, on može tri sata. Ti još treba da se dokazuješ.

Bilal je bio iznenađen otvorenošću svoje rijaliti-žene, ali mu se nije svidjelo kako je njega opisala, pa joj je to jasno stavio do znanja.

– Što bih se ja tebi dokazivao?! Da ti je loše, ne bi skakala po meni svaki dan. Nekada i više puta na dan – rekao je Bilal ljutito, a Maja se nadovezala:

– Dobar si ti, kažem samo da si još mlad. Ja sam iskusna, sve ću te naučiti.

ekskluziva.ba