Početna Showbiz Dejan i David Dragojević u apartmane na Zanzibaru ulažu 50.000 eura, braća...

Dejan i David Dragojević u apartmane na Zanzibaru ulažu 50.000 eura, braća nikad jača! Ovo su svi detalji

Dejan i David Dragojević riješili su da se okrenu biznisu, u koji su uložili sav zarađeni novac! Oni već neko vrijeme borave na Zanzibaru gdje, kako pišu mediji, razvijaju privatni biznis.

Dejan Dragojević nakon pobjede u “Zadruzi 5” u više navrata isticao je kako planira da pokrene ne jedan, već više biznisa, ali nikada nije htio da otkriva detalje svojih poslovnih ideja. Dejan trenutno boravi na Zanzibaru, a društvo mu pravi brat David, međutim, izgleda da razlog njihovog odlazak na daleko afričko ostrvo nije samo hedonistički.

Naime, kako se saznaje, u pitanju je rentiranje luksuznih apartmana za turiste, u šta će Dejan i David uložiti oko 50.000 eura. Na ideju su došli preko prijatelja koji već uveliko radi na ovoj egzotičnoj destinaciji i odlično mu ide, pa su braća iz Novog Sada odlučila da se oprobaju i kao gazde.

David je na društvenoj mreži Instagram objavio i fotografiju s radnog mjesta. Djeluje da mu i te kako prija s obzirom na to da je okružen palmama, morem i da na posao ide u kupaćim gaćama, pa se na pauzi i malo rashladi u vodi.

David je na društvenoj mreži Instagram objavio i fotografiju s radnog mjesta. Djeluje da mu i te kako prija s obzirom na to da je okružen palmama, morem i da na posao ide u kupaćim gaćama, pa se na pauzi i malo rashladi u vodi.

– Rad, red, disciplina – napisao je on, ali nije želio da otkriva detalje. Inače, otkako su se njih dvojica pomirili nakon što je Dejan pobijedio u posljednjoj “Zadruzi”, kad se i rastao od supruge Dalile Dragojević, ne razdvajaju se. Prije dva mjeseca su spakovali kofere i napustili Srbiju u potrazi za boljim životom.

– Život im se mijenja iz korijena. Žene su im došle glave i novčanika, imali su pogrešne izbore i konačno se može reći da su na pravom putu. Imaju sjajnu ideju i sad ide realizacija. Prijatelj im je dosta pomogao u vezi sa ulaganjem novca u apartmane, pa razvijaju posao. Trebaće im dosta vremena da se sve uklopi, ali vrijedno rade na tome. Čim su stigli na Zanzibar, odmah su se povezali s našim ljudima koji tamo žive i vrlo lako su se uklopili. Novac žele da ulože na pravi način. Ko zna, možda se više i ne vrate u Srbiju. Oni su ovdje živjeli od tog rijaliti učešća, ali to je prošlost. Nemaju oni više šta da ponude, to su shvatili i odlučili su da se udruže i naprave biznis od kog će moći da žive – otkriva izvor za Kurir.

Inače, sinonim za raj i hedonizam je ostrvo Zanzibar, tamo je Dejan odavno želio da ode i o tome je često maštao tokom svog učešća u rijalitiju. Zanzibar inače služi i kao mjesto za predah trgovačkih putnika na relaciji Evropa-Indija, pa Dragojevići žele da iskoriste sve pogodnosti, da usavrše posao i zarade novac. U svemu ih podržava majka Biljana Dragojević.

Izvor: Republika.rs