Početna Rijaliti ‘ŽELIM UŽIVO DA JE VIDIM’ Edo Fetić o ”novom” nosu Dragane Mitar...

‘ŽELIM UŽIVO DA JE VIDIM’ Edo Fetić o ”novom” nosu Dragane Mitar i paklu kroz koji je prošla, a tek da čujete šta se dešava Zilhom

Dragana Mitar, bivša modelsica i nekadašnja učesnica “Zadruge” danima unazad tema je domaćih medija, ali i na društvenim mrežama – svi komentarišu njen novi nos posle čak sedme operacije, a sada je svoj sud dao i njen bivši partner, Edo Fetić, takođe nekadašnji zadrugar.

Kako nam je rekao, Edo bi voleo da vidi Draganu, kako bi mogao da nam prokomentariše konačne rezultate njenih višestrukih estetskih operacija.

Nisam je video, a po slikama ne mogu nikako da ocenim. Dok ne vidim uživo, ništa. Stvarno se nismo videli uživo, a kada je budem video, reći ću vam da li mi se sviđa ili ne – kaže Edo i dodaje:

Generalno, nisam pristalica preterivanja. Hajde malo da se dotera, zategne, ali svako preterivanje u bilo čemu je bezveze. Ne znam šta je Dragana radila, nisam video, čuo sam da je sedam puta operisala nos… Ako nisi zadovoljna, možeš i jedanaest puta, nije problem. Treba sebi da udovoljiš, da budeš zadovoljna i da ti bude lepo.

Iako su godinama obnavljali svoju emotivnu vezu, pa je iznova prekidali, Dragana i Edo već dugo ne komuniciraju.

Nemamo kontakt već duže vreme. Krenuo je svako svojim putem. Da je valjalo ne bi se prekidalo, vodim se tom teorijom. Meni je lepo, nadam se da je i njoj lepo. Srećan sam kada su drugi ljudi srećni.
Edo nam se pohvalio da je srećan i zaljubljen.

Zaljubljen sam ja uvek. Imam novu devojku, lepo mi je. Ne znam ni ko je ni odakle je, još uvek je istražujem (smeh). Videću da zamolim da je pošaljem u “Zadrugu”, taman da je istražite, da položi taj test, pa da vidimo da li valja ili ne valja (smeh). Od sad svaku novu devojku šaljem u “Zadrugu”.

Podsetimo, Dragana je danas u emisiji “Magazin in” priznala sa kakvim se sve komplikacijama suočila zbog nosa kojim nije bila zadovoljna.

– Ja sam po izlasku iz “Zadruge 3” želela da promenim nos, mislila sam da mi je malo veći nos u odnosu na moje lice, htela sam to da korigujem. Kad sam prvi put operisala ja nos nisam lomila, nego sam ga sužvala, ali sam sklona otocima i nos je bio veći nego što je trebalo. Nisam mogla to da sakrijem, vrlo je upečatljivo bilo. Drugi put sam se operisala, tad sam slomila nos, sve je bilo u redu tri meseca. Pošto je nos bio lomljen, izvađene su neke hrskavice i nos mi je upao sa jedne strane, tad je krenulo moje nezadovoljstvo, video se problem, tad sam krenula da padam u depresiju, očaj zato što je nešto što se vidi. Otišla sam ponovo kod istog doktora, on je otvarao tu ranu, zatvarao, ja sam dobijala nove otoke. Došla sam do sedme operacije, promenila sam doktora. Operacija poslednja je trajala 11 sati, toliko su izvađene bile te hrskavice, da su morali da uzimaju iz drugog dela tela, ispod grudi je izvađeno jedno centimentar, dva, koliko treba da bi nos stajao. Drugi put su mi uzeli hrskavicu iz uveta. Da sam izabrala pravog doktora ne bi došla do ovoga. Grudi sam radila ponovo, to sam menjala. Imala sam prirodno velike grudi, posle dojenja su postale opuštene, ja sam to htela da popravim. Sad više ništa neću da menjam – otrkila je bivša zadrugarka.

Sa Zilhom ću uvek biti odličan!
Edo je svojevremeno varao svoju suprugu Zilhu Karišik sa Draganom Mitar, a posle učešća u “Zadruzi” usledio je razvod. Sada su, kako kaže, u odličnim odnosima. – Taj odnos se nikada neće promeniti. Bilo je šta je bilo, ali uvek ćemo imati dobar odnos zbog naše dece, njihova sreća je naš glavni cilj i interes. Zilha i ja ćemo uvek biti kako treba – rekao je Edo za Pink.rs.

pink.rs