Početna Showbiz KAKVA SCENA – MARIJA ŠERIFOVIĆ PONIZILA TAKMIČARKU, ONA JOJ ODBRUSILA: Haos u...

KAKVA SCENA – MARIJA ŠERIFOVIĆ PONIZILA TAKMIČARKU, ONA JOJ ODBRUSILA: Haos u Zvezdama Granda

Vesna Račić (29) iz Kuršumlije je poslije dugogodišnjeg iskustva u pjevanju, riješila da karijeru podigne na viši nivo, a nema boljeg mjesta za to od „Zvezda Granda“

Vesna Račić (29) iz Kuršumlije je poslije dugogodišnjeg iskustva u pjevanju, riješila da karijeru podigne na viši nivo, a nema boljeg mjesta za to od „Zvezda Granda“.

Publiku je razdrmala sa dvije brze pjesme. „Zidovi“ i „Kakvo tijelo Selma ima“, a ovaj jak ritam je podigao publiku u studiju na noge.

Nastup je završila sa tri glasa koji nisu bili dovoljni da ode u naredni krug takmičenja, a neki članovi žirija su zažalili sto Vesna nije prošla dalje.

-Djevojci se čulo u glasu da imaš divnu boju glasa i nije se primijetila trema. Čuje se i lijepa i pozitivna energija, iz mog si kraja, apsolutna podrška za tebe – rekla je Ceca, a onda se Snežana nadovezala:

-Kakva je ova večer, ti si bila odlična.

Marija je u svom stilu prokomentarisala Vesnin nastup, a imala je i jedno neobično pitanje za takmičarku:

-Ovo je djevojka kojoj se vidi da pjeva pred ljudima, ali nema ništa više što je dovoljno za drugi krug kada dođu profesionalci. To ne znači nikako da ti ne treba da pjevaš, ali to je tamo. Mene samo zanima da li stvarno imaš 29 godina, kako ja onda imam 38. godine – a na to je takmičarka dala oštar odgovor:

-Imate toliko zato što ste 9 godina stariji od mene.

(Express/Grand)