Početna Rijaliti POGLEDAJTE KAKO IVA GRGURIĆ UŽIVA SA SRPSKIM BIZNISMENOM NA JAHTI U DUBAIJU:...

POGLEDAJTE KAKO IVA GRGURIĆ UŽIVA SA SRPSKIM BIZNISMENOM NA JAHTI U DUBAIJU: Sve pršti od luksuza, a ona u tanga kupaćem! (Foto)

Pobednica treće sezone “Zadruge” Iva Grgurić dugo je krila svog dečka, a čini se da je konačno pronašla “onog pravog”, budući da je novog izabranika ponosno predstavila javnosti.

Srce atraktivne Hrvatice osvojio je beogradski biznismen Nemanja Petošević, sa kojim već neko vreme uživa u ljubavi. Nedeljama se već spekuliše o njihovom odnosu, a Iva je javno potvrdila vezu kada je objavila zajedničku fotku sa Nemanjom, koji joj se pridružio u Dubaiju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iva Grguric (@iva_grguric_official)

– Moje srce je sada puno – napisala je Iva, a dan kasnije njen izabranik pokazao je kako zajedno uživaju na jahti.

Novopečeni par uživao je na skupocenoj jahti sa koje im se pružao pogled na Dubai, međutim svetla ovog grada pala su u drugi plan pored izvajane figure Grgurićeve, koja se baškarila u izazovnom tanga kupaćem kostimu.

Inače, Nemanja je iz Beograda i radi u porodičnoj firmi na Novom Beogradu, a izvor je za medije ispričao da je reč o vrednom i normalnom dečku, koji će zajedno s bratom Predragom naslediti biznis. Iako ima mogućnost da uživa u novcu koji porodična firma zarađuje, Nemanja, prema priči izvora koji je govorio za Kurir, svakog jutra ode na posao i bude tamo do uveče, radi barabar s radnicima. Otac ovog mladog biznismena je vlasnik najveće i jedne od najboljih auto-perionica u Beogradu, imaju i rentakar centar, kao i kafić, u kojem povremeno organizuju žurke. Izuzetno su bogati, objašnjava sagovornik, koji je otkrio da je sedište njihove firme u Luksemburgu, a da posluju širom Evrope.

Mogu da komentarišem razne teme, uvek sam raspoložen za to, ali na ovu temu ne bih ništa komentarisao. Svi znaju ko sam i šta sam, znaju da sam normalan dečko, pa mi ne trebaju ovakve priče da bih se promovisao – rekao je Nemanja, kada su ga novinari upitali za vezu sa Ivom.

Kurir.rs/M.M.