Početna Rijaliti Ab.rtirala sam 19 puta! Maja Marinković zaprepastila pričom o prošlosti: Popila sam...

Ab.rtirala sam 19 puta! Maja Marinković zaprepastila pričom o prošlosti: Popila sam preko 200 pilula za dan poslije

Zadrugarka Maja Marinković šokirala je i cimere i javnost izjavom da je popila do sada više od 200 pilula za dan poslije, te i da je ab.rtirala 19 puta! Ona se ove teme dotakla nakon što je Anita Stanojlović rekla da je popila tabletu poslije se.sualnog odnosa s Lazarom Čolićem Zolom, a onda je otkrila detalje iz prošlosti, iako se dvoumila da li da o tome priča jer njen otac Radomir Taki Marinković redovno gleda rijaliti.

– Anita je popila jednu tabletu i to nije strašno, ali iz svog iskustva mogu da kažem da ne smije često da ih uzima jer može da napravi kolaps u organizmu. Tabletu za dan poslije može da popije jednom u šest mjeseci – počela je Maja, pa se prisjetila kako je ona konzumirala tablete za kontracepciju:

 

– Godinama nisam imala granicu kad su te tablete u pitanju. Koliko sam ih popila, mogla sam apoteku da sagradim do sada. Popila sam preko 200 tableta za dan poslije i ab.rtirala bar 19 puta. Nerado pričam o tome, to nije nešto što treba bilo koja djevojka da radi, ali ja sam imala faze kad nisam previše razmišljala o tome. Danas, kad vratim film, nikad to ne bih uradila.

Marinkovićka je potom objasnila da se to dešavalo i prije njenog ulaska u rijaliti i veze s Markom Janjuševićem Janjušem.

– Uvijek sam bila svojeglava. Ni otac nije mogao da me obuzda. Nerado pričam o ovome jer moj otac sve sluša. Dio ovoga zna, ali, naravno, ne sve. Te pilule su dobra stvar jer spriječe trudnoću, ali bilo je situacija kad nisam sumnjala da sam u drugom stanju, pa me poslije boli glava kad odem na pregled. Mlade djevojke treba da vode računa o tome šta rade. Treba da se koristi zaštita i nikad ne treba da dopuste da muškarac određuje to da li treba da se štite ili ne. To treba da se podrazumijeva, a ako neko ne želi da stavi k.ndom tokom odnosa, ne treba ni da ga pogleda – rekla je Marinkovićka.

S druge strane, Taki kaže za medije da je upoznat s tim šta je njegova kćerka ranije radila i da cijeni što je iskrena prema njemu.

– Moja kćerka je uvijek bila posebna. Mnoge stvari radi svojeglavo, a po prirodi je tvrdoglava. Pravi greške, ali je dobar čovjek. Ja se trudim da joj ukažem na to šta je za nju najbolje, šta je ispravno, ali ona nekako uvijek uradi po svome. Odrasla je osoba i ne mogu da imam kontrolu nad njom u ovim godinama. Znam šta je pričala u rijalitiju. Dobru poruku je poslala djevojkama, da treba da se paze. Uči na svojim greškama – poručio je Majin otac.


Izvor: Republika.rs