Početna Showbiz TAIROVIĆKA IZGUBILA KOMPAS! Tea se svađala sa stjuardesom, pa se sukobila s...

TAIROVIĆKA IZGUBILA KOMPAS! Tea se svađala sa stjuardesom, pa se sukobila s foto-reporterima na aerodromu! Ovo su svi detalji

Tea Tairović je u poslednje vreme poprilično nervozna i svađalački nastrojena, a sad joj se na tapetu našla i stjuardesa na letu kojim se pre nekoliko dana vraćala iz Austrije.

Naime, kako saznajemo od izvora koji je bio na licu mesta, pevačica je napravila dramu u avionu jer ju je stjuardesa opomenula da stavi pojas pred poletanje. Iako je ona više puta upozorena da se zaveže, neispavana i umorna, Tea se upustila u raspravu.

– Ceo dan je bila neraspoložena jer je morala da ustane rano i da se sprema za povratak u Beograd. Bila je neispavana, a na tapetu joj se našla stjuardesa. Kad joj je prišla pred samo poletanje, Tea joj je odbrusila da ju je čula i da je više ne smara, pa se glasno negodujući zavezala i odmah zaspala. Ta nervoza se nastavila i nakon što je sletela, pa se okomila na foto-reportere, koji su u velikom broju čekali pevače pri povratku s tezgi iz inostranstva – završava naš izvor.

Da je Tairovićka zaista bila neraspoložena i spremna da se upusti u raspravu, videlo se po sletanju na aerodrom. Tada je ona zapretila medijima koji su je slikali, a snimak je postao viralan na društvenim mrežama.

– Nemojte da me snimate ovako nenaspavanu. Nemojte, nemoj da snimaš – glasno je negodovala pevačica.

Podsetimo, Tea je već nekoliko puta napuštala emisije u kojima je gostovala i upuštala se u raspravu s novinarima, što su mnogi komentarisali kao nekulturno ponašanje.

 

Kurir.rs/A.P.