Početna Showbiz Dok je Karleuša u Beogradu, evo s kim je Duško Tošić uhvaćen...

Dok je Karleuša u Beogradu, evo s kim je Duško Tošić uhvaćen u Istanbulu na zadnjem sjedištu! (Foto)

Duško nije imao manire pravog muškarca: Karleuša otkrila šta Tošić nikada nije uradio za nju!

Iako je prošlo već neko vreme otkako tamo nije fudbalski aktivan, Duško Tošić u Istanbulu dan-danas slovi za rado viđenog čoveka jer ga čitava Turska pamti po odličnim partijama.

On u poslednje vreme često putuje u Istanbul jer ga tamo, između ostalog, navode poslovne obaveze ali mnogi se pitaju u čijem društvu on tamo provodi vreme. Među prvima, možda, njegova supruga Jelena Karleuša.

Da je u pitanju poslovni put najbolje nagoveštava fotografija koju je nedavno na “Instagramu” objavio poznati “Fifin” agent Miloš Malenović. U njegovom društvu, Duško Tošić u Istanbulu provodi vreme ovih dana a prijatelji i kolege iskoristili su i priliku za malo uživanja pa je fotografija nastala tokom vožnje jedne luksuzne limuzine na čijem zadnjem sedištu su njih dvojica sedeli.

U opisu fotografije može se zaključiti da u pitanju jeste poslovna saradnja pa je jasno da Duško Tošić u Istanbulu ovih dana zbog novih koraka koje će preduzeti nakon završetka igračke karijere, a zajedno sa Malenovićem baviće se njegovom internacionalnom fudbalskom agencijom. Za to vreme, njegova supruga u Beogradu se bavi potpuno drugim pitanjima a čini se da Dušku prija boravak u gradu u kojem postoji toliko ljubavi za njega od strane navijača i opšte javnosti.

ekskluziva.ba