Početna Rijaliti RANI RADOVI MAJE MARINKOVIĆ: Procurili detalji veze sa slavnim reperom, skidala se...

RANI RADOVI MAJE MARINKOVIĆ: Procurili detalji veze sa slavnim reperom, skidala se u njegovom spotu, a nije imala silikone

Maja Marinković poznata je kao jedna od najatraktivnijih starleta, a o ovoj njenoj prošlosti skoro nikada ne priča. Starleta je nedavno priznala da je imala aferu sa poznatim pevačem, koji je, kako je tvrdila u ozbiljnoj vezi sa koleginicom pevačicom, te da je on ozbiljan frajer.

Nakon što je Marinkovićeva priznala pred svima, spomenula je i inicijale imena tog pevača, te je rekla da mu ime počinje na slovo – S. Zadrugari su odmah počeli da nagađaju o kome se radi, pa se između ostalog pojavilo i ime Stefana Đurića Raste, koji je ranije dovođen u aferu sa zadrugarkom sa kojom je navodno varao svoju tadašnju suprugu Anu Nikolić.

Inače, Maja je 2015. godine bila angažovana u Rastinom spotu “Mala”, gde je imala jednu od glavnih uloga, a tad su mediji i spekulisali da je reper baš sa ovom zadrugarkom varao svoju tadašnju suprugu.

Podsetimo, pisalo se da se Rasta Maji oduvek sviđao, bila je njegov fan i tražila je način kako da mu se približi. Kako je bila u modelingu, a čula je da reper snima novi spot, potegla je sve moguće veze da ona bude jedna od manekenki u spotu. Maji je ovo iskustvo poslužilo kao odskočna daska u svet rijalitija, a mediji su je potom u više navrata dovodili u vezu sa Stefanom.

 

 

Ipak, kako sama Marinkovićeva ističe, njihova saradnja je bila striktno poslovna i, uprkos svim spekulacijama, Đurić joj, kako kaže, nije slao poruke iz kućnog pritvora.

– To se stalno komentariše, taj naš odnos. Mi nikada nismo bili u ljubavnom odnosu. Ja sam snimala spot za njega kao model. Stvarno nikada ništa nije bilo između nas, znate već da bih ja rekla da jeste – istakla je tada zvezda za “Ekskluzivno”.

– On nikad nije ni probao da mi priđe na taj način. Dok smo snimali taj spot on je bio u vezi sa drugom devojkom. Zaista ništa nismo imali.

kurir.rs