Početna Rijaliti BEBICA JE PREVARANT, BIO JE MILJANIN FAN I PRIBLIŽIO JOJ SE ZBOG...

BEBICA JE PREVARANT, BIO JE MILJANIN FAN I PRIBLIŽIO JOJ SE ZBOG LOVE! Bivši zadrugar otkrio da poznaje Nenadovu porodicu

Misterija oko toga ko je i šta je Nenad Macanović Bebica iz dana u dan je sve veća, a nedavno je u priču upleten i njegov zet za kojeg je on kazao da ga je ogovarao kod Miljane. Ovo su potvrdile i Marija i Miljana Kulić i navele da je taj Bebicin zet loša osoba. A sada je sve rasvetlio bivši zadrugar Bane Đokić koji ih sve poznaje.

Kako je Bebica tvrdio prije nekoliko večeri, njegov otac posjeduje stanove, firmu, ali i cvijećaru koju je Miljana reklamirala. Međutim, Bane sada tvrdi da cvijećara ne propada Bebici i njegovoj prodici:

– Sve laže Bebica, Ivan K. (navodni zet) koji je iz Krnjače je moj škloski drug. Sve prevarant do prevaranta. Bebica je bio vatreni fan Miljane i približio joj se zbog love, čim je diskvalifikovana iz “Zadruge 5”. Cvijećara pripada tom zetu, odnosno Ivanovim roditeljima i nalazi se u Krnjači, to je veleporodaja cvijeća kod Pančevačkog mosta…- počinje priču Bane koji tvrdi da Bebica nema ništa:

– Niti Bebica ima stanove, nit išta… Moj otac je 20 godina preduzimač u Borči i nikad niko nije čuo za njih. Važe za prevarante i lažove iz Koteza. Ljetos me je Miljana zvala da joj odnesem 150 eura u apartmanu u Zemunu u kom su živjeli Bebica i ona, a koji je reklamirala da bi ziveli tamo na kompenzaciju. U tom stanu je bila sa bebicom, otišao sam tamo i kupio joj i cigare, nije imala.

Ja je volim i ne pljujem je ovim, ali on nju koristi i laže. Sa Marijom i Miljanom sam pričao o Bebici i one znaju cijelu ovu priču- dodao je Đokić koji je sada dostavio poruke kao dokaz za ovo, ali i poruke u kojima se Kulićeva raspituje za Lazara Čolića Zolu:

– A Miljana se raspitivala cijelo ljeto o Zoli i zvala me krišom. Prije njene operacije, još od Bebice, kao sto vidiš na skrinu… Nju ne zanima Bebica već Zola. Čak je i dolazila do informacija i molila me da saznam da li ulazi u “Zadrugu 6” i pitala je i mene to da saznam, da l’ ima para i je l’ isplaćen… – otkrio je Bane.

 

balasevizam.novi.ba