Početna Showbiz ANA KORAĆ U 6. MJESECU TRUDNOĆE POKAZALA STOMAK: Prvi put pred kamerama...

ANA KORAĆ U 6. MJESECU TRUDNOĆE POKAZALA STOMAK: Prvi put pred kamerama nakon što se povukla iz javnosti

Starleta i bivša učesnica rijalitija Zadruge Ana Korać, u avgustu mjesecu je objavila da je u drugom stanju, te da se povlači sa društvenih mreža i iz medija.

Ana je odlučila da uživa u miru u trudničkim danima, a starleta se gotovo nigdje ne može vidjeti. Kako važi za jednu od najatraktivnijih dama sa naše javne scene, koja svom izgledu posvećuje dosta vremena, svi se pitaju kako Ana izgleda u trudnoći!

Na društvenim mrežama se sada pojavila fotografija Koraćeve koja u šestom mjesecu doslovno blista! Stomačić joj se nazire, a figura je, reklo bi se ostala savršena.

Ana je došla u jedan beogradski salon kako bi se dotjerala, sredila frizuru i šminku, a onda i ispozirala, a starleta se spremala za intervju u emisiji “Premijera”.

Ana se prije samog intervjua uslikala, držeći se za stomak, kako to trudnice obično rade, a osmeh nije skidala sa lica. Ipak, ono što niko nije mogao da ne primijeti, jeste to što se na Ani ni po čemu drugom, osim stomačića, ne može vidjeti da je trudna!

Inače, nedavno je Paparazo lov uhvatio Anu Korać, ali je tada preko stomaka nosila široku majicu pa se nije ni vidio. Ovo je, dakle, prvi put da javnost vidi kako izgleda starleta tri mjeseca pred porođaj.

balasevizam.novi.ba/