Početna Rijaliti Rasturio je pravi brak, šta mu teško i lažan: Filip Car ulazi...

Rasturio je pravi brak, šta mu teško i lažan: Filip Car ulazi u Zadrugu, ima jasan cilj i to sve za masan honorar!

Uprkos tome što su starleta Maja Marinković i jutjuber Bilal Brajlović sklopili brak samo za potrebe šou-programa Zadruga, cijela ta situacija u spoljnom svijetu ima mnogo jači i ozbiljniji odjek.

Kako prenose mediji, lažni brak koji nema zakonske okvire učvrstio je odnos Maje i Bilala, a to je razbijesnilo Filipa Cara, koji je riješio da uđe u „bijelu kuću“, rasturi vezu svoje bivše djevojke i dokaže da je ona još slaba na njega.

– Ljubav Maje i Filipa bila je kratka, ali veoma turbulentna i strasna – počinje izvor blizak bivšem i budućem zadrugaru, i dodaje:

– Nemalo puta kada je tokom ove sezone bila u ljubavnim problemima s Bilalom Maja je Filipa pominjala samo po dobru i naglašavala da ga svi momci u rijalitiju imitiraju, ali da “ono nešto“ ima samo on, te da nijedan, pa ni njen aktuelni dečko i sada rijaliti muž, nikada neće biti Car. Filip prati dešavanja u imaginarijumu, posebno ono što se tiče Maje, a cijela njena situacija izazvala je u njemu potrebu da što prije uđe u rijaliti. On je dogovorio uslove učešća, ali kako sada stvari stoje, ulazi u Zadrugu 6 iz sasvim drugih pobuda.

Filip se kroz rijaliti program profilisao kao jedan od najjačih učesnika, a prošlu sezonu je definitivno i obilježio, ali pored finansijskog momenta, u „bijelu kuću“ ovaj put ulazi i zbog Maje.

– Honorar koji je dogovorio za ovu sezonu, a koji je uspio i da duplira, ne predstavlja glavni okidač zbog kog će Car postati ravnopravni takmičar Zadruge 6. On želi da uđe i rasturi vezu i brak Maje i Bilala i da dokaže da je ona još slaba na njega.

– Organizaciju vjenčanja i samu svadbu koju je gledao jako je teško podnio uprkos tome što je svjestan da je sve to samo za potrebe šoua, ipak ono što je uslijedilo tokom prve bračne noći i Majino priznanje da na neki način voli Bilala i da joj je stalo do njega razbijesnilo je Filipa i evociralo mu uspomene na vrijeme kada je on bio s njom u emotivnom odnosu. Proradila mu je sujeta i čvrsto je riješen da mu glavni zadatak u ovoj sezoni rijalitija bude prekid veze Maje i Bilala – završava izvor za Rijaliti plus.

Iako je prošle godine uspio da rasturi brak Dalile i Dejana Dragojevića, veza Maje i Bilala Filipu ne bi trebalo da predstavlja veliki problem. Da li je Car za Maju još car, ostaje da saznamo čim se useli u imaginarijum.

kurir.rs/alo