Početna Showbiz Ovo je žena s kojom je Šijan prevario Gocu: Bile su prve...

Ovo je žena s kojom je Šijan prevario Gocu: Bile su prve komšinice i dobre prijateljice, a Gorana je sušta suprotnost pjevačice!

Pokojni Zoran Šijan je bio magnet za žene i u braku sa pjevačicom Gocom Božinovskom dobio je sina Mirka i kćerku Zoranu, a pjevačicu je kik-bokser prevario sa prvom komšinicom i pjevačicinom drugaricom Goranom.

– Ta žena mi je uništila porodicu, cijeli život. Bilo je teško, ali ne vraćam se na staro. Odlučila sam da više ne trošim vrijeme i živce na nepotrebne stvari. Toliko sam dragih i voljenih ljudi koji mi nedostaju izgubila, tako da neke stvari nisu ni približno bolne kao te. Mogu samo da kažem da ona i ja nismo u svađi i da je među nama sve okej. Šta je bilo, bilo je.

– Treba se radovati, a ne tugovati i vraćati film u prošlost. Uvijek sam bila tolerantna i praštala, pa tako i njoj. Oprostila sam, ali nisam zaboravila. Jedno je sigurno, moj Zoran je bio uz mene do kraja – izjavila je pjevačica jednom prilikom, a prijateljica Goce Božinovske od tada ipak nije u bliskom kontaktu sa pjevačicom.

Prijateljica Goce Božinovske i pjevačica bile su prve komšinice i drugarice sve do 1996. godine, kada je Zoran Šijan ostavio Gocu i decu, kćerku Zoranu i sina Mirka, zbog nje. Goca se tada sa djecom preselila, a Gorana je Šijanu 1999. godine podarila još jednog nasljednika, koji je rođen samo tri nedjelje prije očevog ub.stva. Goca nikada nije branila deci da viđaju svog mlađeg brata, niti je o njemu loše govorila.