Početna Showbiz KARLEUŠA SE UMIJEŠALA U RAT ANE I RASTE: Ono što je poručila...

KARLEUŠA SE UMIJEŠALA U RAT ANE I RASTE: Ono što je poručila će slomiti Nikolićevu

Jelena Karleuša je u svom stilu prokomentarisala nedavni potez svoje koleginice, i bivše drugarice, Ane Nikolić, koja je javno zapretila svom bivšem suprugu da će “otkriti sva zlodjela koja joj je učinio”.

– Ani želim da sve ovo što je boli i tišti prevaziđe na najpametniji način. Prljav veš svakako treba držati za sebe. I ja imam, naravno, kao i svako od nas, prljav veš, ali bih ga čuvala za sebe. Ali svakako da je pametno da se javnost nikada ne koristi za obračun s partnerom, pogotovo kada sa njim imaš decu.

Šta god da je bilo, što se Ane tiče, koliko god me je vređala javno… Moram da kažem da mi je jako žao što joj se ovo dešava. Ana je bila i ostala strašna riba, velika zvijezda i neko koga i dan-danas vole i cjene. Mislim da je potrebno samo malo dobre volje i dobrih ljudi oko Ane, i da će se ona vratiti na staro – rekla je JK za domaće medije.

Podsjećanja radi, Karleuša i Nikolićeva su prije dva meseca ušle u sukob, kada se Jelena naljutila jer joj je Ana poručila da bi trebalo da se obrati psihijatru. Polemika se vodila oko gej parade, kao i o LGBT populaciji.

– Reagovaću posljednji put na tužna pisanja ove nesrećnice, zato što mi se uopšte ne prepucava sa nekim koga mi je prvenstveno žao. Ana, ponoviću posljednji put, saberi se i potraži pomoć. Majka si. Vređaš jedinu osobu koja je pokušavala da ti pomogne. Sada više ne – napisala je tada Jelena, dok je Nikolićeva poručila:

– Gospođa “vaginini monolozi” neka za početak posjeti nekog dobrog psihijatra. Vidjeli smo sve šta i čime ona raspolaže. Ovo je težak psihijatrijski slučaj – napisala je na svom Instagram storiju Ana, pa zaključila:

– P.S: Izvini što imamo iste advokate. Eto toliko o tvojoj upućenosti… Ajde, SJAŠI VIŠE! – zaključila je iznervirana Nikolićeva. prneosi “Novi“.

POVEZAN VIDEO:

https://www.haber.ba/