Početna Showbiz Ide ko bez gaća! Nova tašta Darka Lazića bijesni na kćerku! Evo...

Ide ko bez gaća! Nova tašta Darka Lazića bijesni na kćerku! Evo kako joj je održala lekciju, a Kaća se baš sekira!

Katarina je dospjela u žižu interesovanja kao nova djevojka pjevača Darka Lazića. Naime, kao djevojka koja predano provodi sate u teretani, Katarina može da se pohvali izvajanim tijelom, a da se ne libi da ga pokaže znaju svi oni koji je prate na Instagramu.

Nedavno je, podsjećanja radi, njen stajling iz lifta izazvao kako burne reakcije na društvenim mrežama, tako i naslove na portalima, što joj je majka veoma zamjerila.

Sama Katarina je sa pratiocima podijelila poruku koju je dobila od majke, a koja ju je, i pored oštre kritike, nasmijala do suza.

– Lijepo sam ti juče rekla da ideš kao bez gaća. Vidiš šta su napisali, a?! – stoji u poruci koju je dobila od majke, što je ona sama ispratila riječima: “Kad mama komentariše ono što sam obukla”.

Podsjetimo, iako je Darko Katarinu tek nedavno predstavio javnosti kao novu izabranicu, nešto kasnije je priznao da je njihova ljubav dugog vijeka, odnosno da je svaku svoju bivšu varao sa njom.

– Katarina i ja se poznajemo 13 godina, davno smo bili u vezi i uvijek smo se poštovali. Bili smo u kontaktu, viđali se i pili piće, tako da je uvijek u mom životu. Ja se zapravo nikad nisam ni odljubio od Kaće, samo smo se razišli jer nije bilo pravo vrijeme za nas. U tom smislu sam uvijek sve druge varao s njom. Ona je imala svoju vezu i brak, poslije se razvela, isto kao i ja, i zašto da ne budemo zajedno? Smatram da je bolje da čovjek sačeka da sazri. Mislim da smo tek sad prošli sve i možemo da uživamo zajedno do kraja života – pričao Darko.

ekskluziva.ba