Početna Showbiz Darko Lazić nakon vijesti da ponovo postaje tata: Volio bih da dobijem...

Darko Lazić nakon vijesti da ponovo postaje tata: Volio bih da dobijem još jednog ku..nju!

Pjevač Darko Lazić i njegova djevojka Katarina uskoro će dobiti bebu, a kako je početak trudnoće u pitanju, oni ne žele mnogo da otkrivaju.

Darko Lazić sa izabranicom ovih dana obavlja sve neophodne preglede na jednoj privatnoj klinici da bi se uvjerili da se plod razvija kako treba, a radosne vijesti prvo su podijelili samo sa najbližima kod kuće.

Naime, bliski Darkovi prijatelji kažu da su za trudnoću saznali slučajno, kao i da bi folker volio da dobije još jednog sina, što je i on potvrdio.

– Darko i Katarina su na pregledu slučajno saznali da je ona u drugom stanju jer se poslije treninga u teretani već nedjelju dana žalila na mučnine. Otišli su preventivno kad se javio nagon za povraćanjem. Na kraju se ispostavilo da je u drugom stanju oko mjesec dana. Tad im je bilo jasno što više ne može da trenira kao ranije, a ide i do pet puta nedjeljno na treninge. Kaću i Darka trenira isti trener, tako da sad pravi trening po kom će moći da održava liniju, ali bez forsiranja – kaže izvor blizak pjevaču.

Pripadnici sedme sile su stupili u kontakt sa Lazićem, koji je rekao da će uskoro da otkrije šta se dešava sa trudnoćom, ali da, zasad, ne želi da govori previše jer Katarina ne bi da bude u žiži javnosti.

– Kaća nije tip djevojke kojoj prija popularnost. Ona nije iz tog svijeta, poznajemo se više od 10 godina i ima svoj posao. Ne zanimaju je slava i napisi u novinama – rekao je on prvo.

– Volio bih da dobijem još jednog ku..nju – dodao je nekadašnji pobjednik muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”.

 

ekskluziva.ba