Početna Showbiz Nema tu mnogo razmišljanja: Đorđe David objavio spot za obradu pjesme EKV-a...

Nema tu mnogo razmišljanja: Đorđe David objavio spot za obradu pjesme EKV-a pa odgovorio šta bi uradio da mu je ostalo par godina

Đorđe David, srbijanski rokenrol pjevač koji već nekoliko godina član žirija u takmičenju “Zvezde Granda” sa svojim pratećim bendom Death Saw nedavno je predstavio spot za obradu numere EKV-a “Par godina za nas”.

Prilikom rada na albumu na kojem je snimio obrade, roker je silno želio da bar jednu numeru grupe “EKV” uvrsti na svoj CD, pa je to i ostvario.

Roker je na novom albumu, na kome su sabrani neki od najvećih hitova rokenrol muzike sa naših prostora, pa je između ostalih numera prepevao i obradio pesme Olivera Mandića, grupe Parni valjak, Bajage, Gorana Bregovića, Vlatka Stefanovskog i mnogih drugih.

Ovim povodom govorio je za Senzaciju i tom prilikom otkrio šta bi uradio da zna da mu je ostalo kao u nazivu pjesme “par godina za nas”: “Pa kad bih znao da je ostalo još par godina za nas, pre svega bih se trudio da uradim što je moguće više koncerata sa bendom, onda bih se trudio da provedem što više vremena sa mojom Stašom i Anom. To je to. Nema tu mnogo razmišljanja, kad je u pitanju neko ko je u rokenrolu kao ja”.

POVEZAN VIDEO: