Početna Showbiz Iskeširala stan sa pogledom na Bosfor, a dnevni boravak kao na filmu:...

Iskeširala stan sa pogledom na Bosfor, a dnevni boravak kao na filmu: Emina Jahović otvorila vrata novog doma, luksuz na sve strane!

Emina Jahović već godinu dana uživa u novom stanu u Istanbulu sa kojeg puca pogled na Bosfor.

Ona u novom domu živi sa sinovima Jamanom i Javuzom, a fotografije svjedoče tome da je ovaj stambeni prostor opremljen čistim luksuzom.

Dnevni boravak Emine Jahović je sav u staklu odakle se pruža pogled na more. Svaka prostorija je detaljno sređena, pa svaki ukras odiše glamurom.

– Prije svega moram da naglasim da mi je lokacija ovog stana bila presudna jer je blizu svega što mi je u toku dana potrebno, pa mogu da odem na više mjesta. Za razliku od moje kuće, koja je bila u prirodi, i za sve mi je trebalo mnogo više vremena – rekla je Emina ranije i otkrila čime ju je ovaj prostor opčinio.

– Pogled na Bosfor koji me izuzetno smiruje je takođe bio presudan u odabiru životnog prostora. Ja volim minimalizam sa dozom elegancije. Mješavina mermera i drveta kao i kombinovanje starog i novog. Uvijek imam arhitektu koja samo prati moju liniju u kojoj se dobro osjećam – rekla je Emina.

Prostorijama vladaju bež i svijetlosivi tonovi, koji su razbijeni kojim zlatnim okvirom ili ramom. Prostrana kuhinja i trpezarija dovoljno govore o tome da su gosti dobrodošli u njen životni prostor.

Podsjetimo, pjevačica Emina Jahović nedavno je prodala plac koji je bio u vlasništvu njene porodice u Novom Pazaru za vrtoglavih 760.000 eura.

ekskluziva.ba