Početna Rijaliti PRLJAVI ULOŽAK, JEDE SVOJ IZMET, “SUTLIJAŠ JOJ DOLE IZLAZI!” Gledaoci zgroženi Majinom...

PRLJAVI ULOŽAK, JEDE SVOJ IZMET, “SUTLIJAŠ JOJ DOLE IZLAZI!” Gledaoci zgroženi Majinom nehigijenom, objavili snimak

Nije za one sa slabim želucem…

Maja Marinković je na meti komentarisanja preko društvenih mreža koje prate sve sezone “Zadruge” te su tako (anti)fanovi napravili video gde se pokazuje nehigijena zadrugarke.

Podsetimo, potegla se tema kada je Bilal Brajlović, njen sadašnji momak u jeku svađe sa njom izneo šokantne tvrdnje o intimnim odnosima, kao i da ga je zgadilo šza je video “dole”.

Kako je naveo u sukobu, Maji “dole” izlati, blago rečeno “sutlijaš”.

Maja je zbog toga žestoko sinoć u emisiji insistirala da se Bilal odvede kod lekara, jer je spavao sa Majom Kovačević, a sebe je pravdala da je zdrava, ali da se prehladila, kao i da pije antibiotike, ali je Brajloviću ozbiljno zamerila ovo što je izneo pred nacijom i zadrugarima.

Sada su gledaoci napravili video, gde su objedinili iz svih sezona gde je Maja učestvovala, te se prisetili i trenutka kada je Zorica Marković iznela prljavi uložak Maje Marinković, koji je pronašla u njenoj odeći.

Pored toga, naciju je zgrozio snimak, gde Maja navodno jede svoj izmet, a video je objavljen iz kupatila, gde se vidi Marinkovićeva kako sedi na WC šolji.

Za kraj, gledaoci su u videu stavili i najnoviji video gde Bilal govori da joj “dole” izlazi sutlijaš.

Cijeli snimak koji je osvanuo na društvenim mrežama, pogledajte ispod teksta:

haber.ba