Početna Showbiz Oženio se Zvezda Granda, mlada promijenila 4 vjenčanice: Uživamo u čistoj egzotici!...

Oženio se Zvezda Granda, mlada promijenila 4 vjenčanice: Uživamo u čistoj egzotici! (Foto)

Nakon dugogodišnje veze i romantične vjeridbe, nekadašnji finalista „Zvezda Granda“ Alen Hasanović konačno je izgovorio sudbonosno „da“.

Šerijatsko vjenčanje sa Aidom Cako održano je u Skoplju prije dva mjeseca, a mlada je za potrebe svečane ceremonije u džamiji promijenila čak četiri odjevne kombinacije.

Bijeli kombinezon i bijela haljina bile su njen izbor prije svečanog čina, dok je sudbonosno „da“ pred Bogom izgovorila u dugoj roze haljini.

Kako tradicija i nalaže, mladenci su ispoštovali sve običaje u krugu najuže porodice, dok ih veliko svadbeno veselje tek očekuje.

Nakon što su se zavjetovali na vječnu ljubav, možda i neočekivano, mlada je obukla dugu crnu haljinu sa šljokicama, dok je mladoženja odabrao klasično crno odijelo.

Pjevač je za Grand otkrio zašto je izostalo veliko svadbeno veselje, ali i koju egzotičnu destinaciju su odabrali za medeni mjesec.

– Odlučili smo da vjenčanje bude samo u krugu porodice. Organizovali smo samo pred svadbeni koktel, a prava, velika svadba će biti u aprilu ili maju 2023. godine. Priželjkujemo nešto neobično i luksuzno – rekao je Alen za Grand i dodao da je već počeo sa pripremama za veliko slavlje.

– Razmišljamo o svim detaljima za svadbu, ali muziku još uvijek nismo odabrali, nadam se da ćemo uskoro i to riješiti. U svakom slučaju biće neki dobar pjevač, vrlo vjerovatno neko iz Makedonije – istakao je mladoženja.

Nakon vjenčanja u krugu porodice, novopečeni mladenci uputili su se na egzotičnu destinaciju na kojoj će uživati narednih deset dana. Kako kaže, medeni mjesec provodi na najljepši mogući način i to na mjestu o kojem je oduvijek maštao.

– Provodimo se i više nego odlično. Vrijeme je prelijepo, a Maldive smo odabrali zato što smatramo da je savršeno mjesto za medeni mjesec. Davno sam pričao kako ću kad budem našao svoju ljepšu polovinu da idem da posjetim Maldive i eto to mi se i ostvarilo –ponosno je rekao novopečeni mladoženja.

Izvor: Grand.nova.rs