Početna Showbiz Uhapšen bivši muž Tamare Đurić: Starletin partner bio član grupe Džonija sa...

Uhapšen bivši muž Tamare Đurić: Starletin partner bio član grupe Džonija sa Vračara! Pali Radojevi Vračarci!

Nikola Kačarević priveden je sa još 16 osoba na Vračaru pod sumnjom da čini grupu takozvanih Radojevih “Vračaraca”.

Akcijom je rukovodio ministar Bratislav Gašić.

Policijski službenici pretresli su preko 50 lokacija i više putničkih motornih vozila.

Članovi kriminalne organizovane grupe „Vračarci“ sumnjiče se da su izvršili tri krivična djela „teško ub.stvo“ i pet krivičnih djela „teško ub.stvo u pokušaju“ na teritoriji Beograda.

Oduzeto je više komada vatrenog oružja, kao i veća količina novca, nekoliko luksuznih automobila i kriptovanih telefona.

Podsjetimo, svjedok saradnik Srđan Lalić otkrio je da je ub.stvo Aleksandra Šarca u Beogradu organizovao Nikola Vušović, zvani Džoni sa Vračara! Lalić je detaljno opisao kako su pokušavali da ga namame preko skaj telefona škaljarca Mila Radulovića Kapetana, kog su Belivuk i Miljković oteli u Crnoj Gori. Međutim, Šarac nije nasjeo, ali su oni nastavili da ga prate sa namjerom da ga likvidiraju. Lalić je u svjedočenju šokirao tvrdeći da je Aleksandra Šarca u Tržni centar Ušće u kom je ub.jen 17. oktobra 2020. namamio Nikola Kačarević.

– Šarac je ub.jen pošto ga je u tržni centar namamio Kačarević, a izvršioca je angažovao Nikola Vušović i obećao mu 50.000 eura. To znam jer se Radoje Zvicer žalio da mu Vušović traži pare jer nema da isplati pucača – otkrio je Lalić.

Nikola Kačarević je, inače, bivši muž starlete Tamare Đurić.

.ekskluziva.ba