Početna Rijaliti “NEKA JOJ NEKO HITNO JAVI DA JE NE GLEDAM VIŠE KAO ŽENSKI...

“NEKA JOJ NEKO HITNO JAVI DA JE NE GLEDAM VIŠE KAO ŽENSKI ROD!” Maja dozivala Filipa, on je ponizio kao niko, neće joj biti dobro

Nakon turbulentne momačke i devojačke večeri Bilala Brajlovića i Maje Marinković na velelepnom imanju, desio se niz skandaloznih događaja, a svima je privuklo pažnju i to što je Maja usled još jednog emotivnog brodoloma i prevare koju je doživela u “Zadruzi” sve vreme dozivala svoju bivšu ljubav Filipa Cara.

Tim povodom se oglasio Filip Car, koji je prokomentarisao Majino ponašanje, kao i njene izlive emocija ka njemu, kao i ono što joj je priredio Bilal sa Majom Kovačević nakon momačke i devojačke večeri.

– Neko hitno mora javiti toj devojci da ja nju već dugo vremena ne gledam kao ženski rod, a kamoli da pričamo o nekim osećajima. Ne znam da li me više spominje ona ili taj momak koji je sa njom. Luckasti su, veoma slični, ali smaraju što me provlače stalno – rekao je Car i dodao:

– Mene i kad nema tamo ja sam tema konstantno. Žene, a bogami i mnogi muškarci me ne vade iz usta, ja bi stvarno trebalo da dobijem honorar, joj, joj, ove godine Šimanovce zadesilo baš mnogo dama i mangupa – kaže Filip , a onda je pojasnio na koji način sada doživljava svoju bivšu ljubav Maju Marinković.

– Gledam na Maju kao na delikventa! (osmeh) Ne gledam je na taj način kao ženu, neutralno totalno. – poručio je Car i otkrio kakvo mišljenje ima o Maji Kovačević, sa kojoj je Bilal prevario Marinkovićevu posle svoje momačke večeri.

– O Maji Kovačević? O njoj mislim da se uklopila dobro u rijaliti, najviše moralom. Neka je, neka je – likuje Car nad situacijim.

Kurir.rs/Pink