Početna Rijaliti NATAŠA MAZA TVRDI: “Prebili su me drug Kristijana Golubovića i njegova žena”!...

NATAŠA MAZA TVRDI: “Prebili su me drug Kristijana Golubovića i njegova žena”! Pjevačica u modricama i podlivima

Natašu Mazu je, kako tvrdi, prebio bračni par, navodno prijatelji Kristijana Golubovića. Incident se dogodio u njenoj kući kada su supružnici (ime i prezime poznati redakciji Kurira) došli u goste. Tada je, prema njenim rečima, trebalo da ugovore zajednički biznis, ali je nastao haos.

– Jako mi je teško, ne mogu da govorim jer trpim nesnosne bolove. Tog čoveka sam poznavala duže vreme. Mislila sam da su normalan par i dogovor je bio da se vidimo i zaradimo nešto u zajedničkom poslu na društvenim mrežama. Oni su došli, sve je počelo okej dok nisu popili. Tada su počeli da me tuku. Vukli su me za kosu, udarali i slomili su telefon od 1.000 evra – priča Maza, koja je slučaj prijavila policiji.

– Niko ne reaguje. Ovaj što me je napao poziva se na to da je drug Kristijana Golubovića. Taj čovek je izlazio u medijima da je ubica i žena i on su ležali u zatvoru. To sam saznala tek kad su mi njih dvoje rekli. Jako sam uplašena, ne smem da izađem na ulicu. Oni žive dve ulice od mene.

Ovo pričam javno jer strahujem za život, a nadležni ne reaguju. Sprdaju se sa mnom, a meni je potrebna pomoć. Najviše mi se vidi na licu od udaraca i verujte, ne mogu da izdržim – rekla je Maza.

kurir.rs